Ilie Năstase, prins din nou băut la volan. Fostul tenismen a rămas fără permis

Fostul tenismen a fost din nou prins băut la volan. În 2018 acesta s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii l-au prins din nou conducând sub influența alcoolului. De această dată, însă Ilie Năstase nu s-a mai opus testării cu aparatul alcooltest și nici nu a mai fost recalcitrant așa cum se întâmplase în urmă cu patru ani.

18 nov. 2022, 08:03
Ilie Năstase, prins din nou băut la volan. Fostul tenismen a rămas fără permis

Fostul tenismen a fost din nou prin băut la volan.  Dacă în trecut, acesta s-a certat cu oganele legii, ba mai mult i-ar fi înjurat pe aceștia, de această dată lucrurile au stat complet diferit și asta pentru că fostul tenismen nu a mai făcut scandal. Ilie Năstase a rămas fără permis pentru 90 de zile. Deși nu a fost violent cu organele de anchetă, acesta ar fi sunat la numărul de urgență 112, imeidat după ce a plecat de la locul  unde a fost prins beat pentru  afla cine l-a pârât. Fostul tenismen a fost foarte agresiv cu dispecera, care l-a informat că nu poate furniza detalii de acest gen.

 

Ilie Năstase s-a ales în 2018 cu dosar penal după ce a fost prins la volan băut și i-a înjurat pe agenții de poliție

În urmă cu patru ani, în noiembire, fostul tenismen Ilie Năstase a fost oprit pentru un control de rutină, însă acesta a refuzat să fie testat cu aparatul alcooltest. Mai mult, acesta ar fi devenit recalcitrant și a început să înjure organele competente, motiv pentru care acesta a fost încătușat și dus şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice.

Odată ajuns la INML, fostul tenismen a refuzat să-i fie recoltate probe biologice  aşa că a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuz de recoltare mostre biologice.

Mai mult decât atât, acesta a fost sancționat și contravențional pentru încălcarea legii ordinii şi liniştii publice.

Probleme între Ilie Năstase și Ioana

În urmă cu puțin timp ca Ilie Năstase să fie prins băut la volan, acesta ar fi avut din nou probleme în cuplu. Fostul tenismen o acuză pe Ioana Năstase de furt, iar aceasta la rândul ei dezminte cele spune de Ilie Năstase.  Mai mult, aceasta susține că cel care ar fi plecat de acasă este chiar fostul tenismen.

Citește și: Începe Survivor România 2023! Primele declaraţii ale prezentatorului Daniel Pavel: „Avem o listă scurtă”

„Buna dimineata,

In primul rand, tin sa va anunt ca sunt socata de acuzatiile grave aduse de sotul meu la adresa mea prin intermediul presei. Va relatez, ca ma aflu in locuinta mea din Bucuresti, iar in urma cu aproximativ 30 minute, masinile si locuinta mea mi-au fost filmate.

Sotul meu a afirmat faptul ca nu stie de mine, de mai bine de o saptamana… lucru neadevarat, deoarece pana luni ne-am aflat la ziua prietenei mele in Poiana Brașov, dupa care am plecat catre Constanta impreuna cu sotul meu. In cursul zilei de marti, sotul meu si-a luat un rucsac cu lucruri personale si a plecat fara sa-mi spuna unde, iar eu am ramas in locuinta din Constanța. Ilie, obisnuia sa plece de acasa o perioada de cateva zile, fara ca acesta sa imi spuna unde pleaca sau ce face, eu respectandu-i dorința.

Am asteptat ca sotul meu sa revina acasa, lucru care nu s-a întâmplat. Ulterior, eu deplasandu-ma spre locuinta din București, iar acest aspect poate fi verificat prin camerele de luat vederi ale complexului rezidential unde locuim. Referitor la acuzatiile facute asupra celor 2 milioane euro, sunt total neadevarate lucru care poate fi demonstrat in fata organelor competente daca va fi necesar.

Cu profunda dezamagire, am fost nevoita sa raspund acuzatiilor nefondate aduse de sotul meu”, este mesajul transmis de Ioana Năstase, pe pagina sa de Facebook, la scurt timp după ce a aflat de acuzaţiile aduse de soţul ei.

Citește și: Adriana Simionescu, primele detalii despre sarcină. Cum a reacţionat viitorul tătic la aflarea veştii