Ilie Năstase a vorbit ÎN PREMIERĂ despre relaţia cu jurnalista de 24 DE ANI

Ilie Năstase a vorbit despre relația cu tânăra jurnalistă de 24 de ani, după ce soţia sa a făcut speculații pe această temă. 

20 apr. 2018, 13:21
Ilie Năstase a vorbit ÎN PREMIERĂ despre relaţia cu jurnalista de 24 DE ANI

Ilie Năstase  a infirmat zvonurile cum că între cei doi au existat o legătură intimă.

„A fost un interviu, strict profesional, am fost la un meci de fotbal şi cam atât” a declarat Ilie Năstase la o emisiune de televiziune.

Brigitte Sfăt nu mai divorţează de Ilie Năstase! Mesajul ei pentru amantele soţului: „Nu ajunge să te crăcănezi…”

„Mie mi-a spus că după acel meci de fotbal a început relaţia şi mă deranjează. Dacă vrei să fim o familie trebuie să fim cinstiţi. Nu ar fi trebuit să îi spună Ilie, ar fi trebuit să îi spună domnul Ilie Năstase, dacă nu are nimic cu el. Ea a vrut ca eu să par nebună, tu ar trebui să mă aperi, nu o lăsa pe aia să pară Maica Tereza şi eu o nebună. Spune adevărul!”, a intervenit Brigitte Sfăt.

„Băieţii calcă mai des strâmb decât fetele, eu nu te-am condamnat pe tine. Nu am o relaţie cu această persoană. Poate am greşit… şi fiecare greşeşte. Eu am mai greşit şi în trecut. Dacă a fost adevărat sau nu, trebuie să ştergem cu buretele. Să recunosc? Să nu recunosc? Recunosc! S-a întâmplat! S-a întâmplat şi altădată. Dacă o iubesc pe Brigitte? Păi câte mi-a făcut şi sunt cu ea… E perfectă!” a declarat Ilie Năstase.