Ilie Năstase, aproape de faliment. Soţia îl ameninţă cu divorţul, iar firmele sale au pierderi uriaşe

Ilie Năstase a fost acuzat de soţia sa că a agresat-o fizic, iar acum primeşte o nouă veste proastă. Se pare că firmele sale nu merg deloc bine, iar falimentul bate la uşă!

15 ian. 2021, 10:41
Ilie Năstase, aproape de faliment. Soţia îl ameninţă cu divorţul, iar firmele sale au pierderi uriaşe
Ilie Năstase

Ilie Năstase, aproape de faliment! Fostul mare sportiv apare ca asociat în cel puțin 11 firme din România, însă nouă dintre acestea au fost radiate cu mulți ani în urmă. Doar două mai sunt active, Reims Beverage SRL și Unicorn Buzz SRL. Înființată în 2016, Unicorn Buzz SRL, deși este încă în funcțiune, nu mai are niciun fel de activitate. Reims Beverage SRL este importatoare de șampanii scumpe: Veuve Clicquot, Moet & Chandon, Dom Perignon, Le Grande Dame si Krug. O afacere deloc profitabilă pe teritoriul României. În 2019, firma lui Năstase a avut încasări de 30.000 de lei și cheltuieli de 64.000 de lei. De aici rezultă o pierdere de 34.000 de lei. Pierderea a fost și mai mare în anul următor: 72.000 de lei, scrie Newsweek.

Ilie Năstase, aproape de faliment

Ilie Năstase ar fi membru în câteva Consilii de Administrație ale unor companii private, iar sumele primite sunt derizorii: 500 de euro lunar dintr-un CA și 200 de euro dintr-altul. Mai mult, un credit de doar 50.000 de euro, contractat în martie 2009 împreună cu soția sa de atunci, Amalia, pare a fi neplătit nici acum. Creditul apare în continuare ca nestins în Registrul Național de Publicitate Mobiliară.

Ioana Simion, detalii şocante despre bătaia încasată de la Ilie Năstase. „Nu ştiam dacă mai ies vie!”

Ilie Năstase, probleme mari cu legea

Ilie Năstase a fost condamnat în 2019 de către Judecătoria Sectorului 1 în dosarul în care a fost judecat pentru că a refuzat recoltarea de probe biologice când a fost oprit pentru control de către politiștii de la Brigada Rutieră. Instanța de fond a decis amânarea aplicării pedepsei concurente de 9 luni și 10 zile închisoare (8 luni de închisoare pentru refuz de recoltare de probe biologice și 4 luni de inchisoare pentru conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat). Judecătorii au dispus un termen de supraveghere de doi ani, perioadă in care Ilie Năstase este obligat să respecte mai multe măsuri de supraveghere. Între timp, soţia sa îl acuză că a lovit-o şi spune că se gândeşte la divorţ! Ioana Simion nu a făcut însă plângere la Poliţie tocmai pentru că Ilie Năstase, aflat încă în termenul de supraveghere, să nu aibă din nou probleme cu legea!