Ioana Simion, detalii şocante despre bătaia încasată de la Ilie Năstase. „Nu ştiam dacă mai ies vie!”

Ioana Simion a vorbit despre bătaia încasată de la soţul său, Ilie Năstase, astfel încât a fost nevoită să apeleze la numărul de urgenţă 112. Scena s-a petrecut în Complexul Stejarii, unde cei obişnuiau să locuiască atunci când veneau în Bucureşti.

14 ian. 2021, 09:45
Ioana Simion, detalii şocante despre bătaia încasată de la Ilie Năstase. „Nu ştiam dacă mai ies vie!”

Ioana Simion, 45 de ani, se gândeşte serios la divorţul de Ilie Năstase, 74 de ani. Aceasta spune că nu fostul iubit, Nick Rădoi, ar fi fost motivul izbucnirii soţului ei.

Ioana Simion, luată la bătaie de Ilie Năstase

„Este o prostie ce s-a scris, cum că motivul conflictului ar fi fost Nick Radoi. Nu, eu sunt un om cu coloană vertebrală, care ştie să pună punct între trecut şi prezent. Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa”, a spus Ioana Simion, despre bătaia încasată de la Ilie Năstase, pentru Click!.

Ce i-a spus Ilie Năstase soţiei sale după scandalul în care a fost acuzat că a bătut-o: „M-a sunat şi mi-a spus asta. Nu şi-a cerut scuze!”

„Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a mai spus soţia lui Ilie Năstase.

Cei doi s-au căsătorit pe data de 6 iunie 2020, la Techirghiol, iar naşi le-au fost Ioana şi Ciprian Marica.


loading...
Partenerii noștri