Ilie Năstase are probleme financiare. Nasty a cerut ajutorul statului într-o problemă delicată

În urmă cu mai bine de o lună, fostul tenismen Ilie Năstase era audiat de ofițerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din sectorul 1, după ce nașul său de cununie, Ciprian Marica, a depus o plângere penală împotriva lui.

21 iun. 2023, 09:13
Ilie Năstase are probleme financiare. Nasty a cerut ajutorul statului într-o problemă delicată

Plângerea lui Ciprian Marica, cu care Ilie Năstase se află de mai multă vreme în conflict, atât pe plan personal cât şi juridic, nu este singura problemă pe care fostul număr 1 mondial o are, acesta mai depunând la rândul său o altă cerere instanţei.

La începutul acestei luni, Ilie Năstase a depus în instanță o cere de recalculare a pensiei. Însă, ceea ce a atras atenția este faptul că fostul tenismen a cerut magistraților ajutorul public judiciar sub forma asistenţei prin avocat. Ceea ce însemnă că Ilie Năstase a cerut statului un avocat din oficiu, pe motiv că nu își permite.

La doar câteva zile după ce tenismenul a depus cererea în fața magistraților, aceasta a fost respinsă, potrivit SpyNews. Pentru ca instanța să-ți aprobe o astfel de cerere de Ajutorul public judiciar, este nevoie să demonstrezi prin dovezi de la Agenția Națională de Administrare Fiscală că situaţia financiară nu-ţi permite să angajezi unul, lucru ce nu s-a întâmplat în cazul lui Nasty.

Pe de altă parte, Ilie Năstase este pe cale să pună mâna pe o avere, după ce și-a dat acceptul de a filma un documentar despre propria viață. Proiectul va cuprinde aproape toate evenimentele importante din viața primului lider din istoria ATP și va fi realizat de către regizorul Tudor Giurgiu și produs de Cosmin Hodor.

Citeşte şi: Dinu Maxer și Magdalena au plecat în Dubai. Bruneta a dezvăluit totul: „Am vrut să ținem secret”

Despre acest film documentar, Ilie Năstase a vorbit încă de anul trecut, la Transilvania International Film Festival, unde le-a spus celor de AperiTiff ce urmează să se întâmple.

„În el e viața mea. Ce am făcut de la 4 ani până la 39. E mai bine să am ocazia să mă prezint acum decât niciodată. Poate ne-am trezit puțin târziu și e un pic complicat cu drepturile de autor pentru interviurile cu invitați pe care vrem să le integrăm. Mulți s-au mutat prin California, Los Angeles. Ar fi greu și costisitor să ducem echipa acolo. Știți cum a apărut ideea acestui documentar? Stăteam cu Tudor fix la masa asta (Casa TIFF) și îmi spune: Știi ce ar trebui să facem noi aici, în România? Un film despre tine, Ilie Năstase. A fost totul foarte spontan, iar de acolo au plecat toate ideile pe mai departe”, a declarat Ilie Năstase, potrivit Prosport.ro.

Citeşte şi: Cătălin Cazacu și-a revenit după despărțirea de Ramona Olaru: „Mă bucur de ce mi se întâmplă”