Cătălin Cazacu și-a revenit după despărțirea de Ramona Olaru: „Mă bucur de ce mi se întâmplă”

Cătălin Cazacu și-a revenit după despărțirea de Ramona Olaru. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, au fost la un pas de căsătorie, însă, s-au despărțit cu scandal când lumea se aștepta mai puțin. Acum, ei sunt bine amândoi, și-au văzut în continuare de viața lor și nu mai au niciun fel de relație.

21 iun. 2023, 08:32
Cătălin Cazacu și-a revenit după despărțirea de Ramona Olaru: „Mă bucur de ce mi se întâmplă”
Cătălin Cazacu și-a revenit după despărțirea de Ramona Olaru

Cătălin Cazacu și-a revenit după despărțirea de Ramona Olaru. Cei doi s-au despărţit cu trei săptămâni înainte de nuntă. Cei doi au avut o relație cu năbădăi, s-au despărțit și împăcat de mai multe ori în ultimul an, însă în cele din urmă au decis să rupă și logodna.

Nimeni nu știe cu adevărat ce s-a întâmplat între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, când toată lumea se aștepta ca bărbatul să o ducă în fața altarului.

Citește și: Mai avea un pic şi îl lua la palme! Ce a păţit Cătălin Cazacu, atunci când a apărut în jurul Ramonei Olaru

Cătălin Cazacu și-a revenit după despărțirea de Ramona Olaru

Chiar dacă nu prea a vorbit despre acest subiect, Cătălin Cazacu a declarat că este foarte bine în aceste momente și a dat de înțeles că nu a înșelat-o pe Ramona Olaru, așa cum chiar ea a mărturisit.

Nu merg duminica la biserică, am credința mea, am două biserici unde merg tot timpul. Una este cea de la Cozia și a doua este la Dubova, la Dunăre, locul meu preferat, e o biserică chiar pe malul apei!

Sunt bine, rău n-am fost niciodată, mă bucur de ce mi se întâmplă, nu știu despre ce contacte vorbești. Nici în vremurile în care se spunea că am contacte n-am avut, dar știi cum e, lumea vorbește, noi te credem, nici tu să nu mai faci, așa era vorba!„, a declarat Cătălin Cazacu, pentru Cancan.ro.