Ilie Năstase, CADOU DE LUX pentru Brigitte Sfăt. Ce i-a cumpărat soţiei ca să renunţe la DIVORŢ

Ilie Nastase si Brigitte Sfat par mai fericiti ca niciodata, dupa ce au trecut peste scandalul urias pe care l-au avut acum cateva saptamani cand bruneta anunta ca baga divort.

01 sept. 2016, 08:26
Ilie Năstase, CADOU DE LUX pentru Brigitte Sfăt. Ce i-a cumpărat soţiei ca să renunţe la DIVORŢ

Brigitte Sfat a fost la un pas de divort dupa ce si-a vazut sotul la masa cu o blonda misterioasa. Ea a facut anuntul pe pagina sa de socializare, imediat dupa ce a vazut imaginile surprinse de paparazzii WOWbiz.ro, care-l infatisau pe Ilie Nastase in compania unei blonde misterioase, la o terasa din Capitala.

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase s-au împăcat în Italia

Brigitte Sfat parea de neoprit si decisa parca mai mult ca niciodata sa bage divort. Vazand ca n-are incotro, iar prin telefon nu se face inteles asa cum isi inchipuise, Ilie Nastase a luat primul avion si a plecat in Italia, unde sotia sa se afla in vacanta cu copiii, ca sa lamureasca problema. Acolo, cei doi s-au impacat, iar sportivul a avut grija sa o rasfete pe Brigitte si sa-i faca toate poftele, in asafel incat sa il ierte.

Desi au trecut cateva saptamani bune de atunci, Brigitte Sfat e in continuare rasfatata de Ilie Nastase. Recent, el i-a cumparat o bratara superba, cu diamante, pretul unei asemenea bijuterii pornind de la 3.500 de lei.