Ilie Năstase cere ca Mariei Şarapova şi lui Andre Agassi se le fie retrase toate trofeele câştigate în TENIS

Ilie Nastase a cerut o pedeapsa dura pentru Maria Sarapova si Andre Agassi. Rusoaica a fost prinsa dopata, in timp ce americanul a recunoscut ca s-a drogat in perioada in care era jucator.

13 mart. 2019, 10:00
Ilie Năstase cere ca Mariei Şarapova şi lui Andre Agassi se le fie retrase toate trofeele câştigate în TENIS

Ilie Nastase spune ca Maria Sarapova si Agassi ar trebui sa ramana fara toate trofeele castigate in cariera. Fostul tenismen considera ca aceasta este singura pedeapsa ce poate elimina dopajul din sport.

„E bine ca Agassi a recunoscut ca s-a drogat, frumos. Daca eram Federatia Internationala, ii luam toate titlurile. I le anulam! S-a drogat, la revedere! Toate tilurile inapoi! Si cu Sharapova, la fel. Titlurile inapoi!”, a spus Ilie Nastase la Pro X.

„I-am dat 10 franci şi l-am dus să-i arăt cum se fac copiii”. Dezvăluire savuroasă a lui Ion Ţiriac despre Ilie Năstase VIDEO

Maria Sarapova a fost suspendata pentru 15 luni pentru ca s-a dopat la Australian Open 2017. Ei i-au fost anulate doar punctele castigate la acea competitie. In schimb, Andre Agassi nu a fost pedepsit in niciun fel dupa ce a recunoscut ca s-a drogat.