Ilie Năstase, conectat la aparate. Soţia fostului tenismen a făcut declaraţii: „Îi voi fi alături cu orice”

Ilie Năstase, conectat la aparate. Soţia lui, Ioana, a recunoscut că a trecut printr-o perioadă dificilă în momentul în care soțul ei a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Fostul tenismen a fost nevoit să stea internat, sub supravegherea medicilor, însă acum urmează să fie externat.

30 nov. 2021, 22:54
Ilie Năstase, conectat la aparate. Soţia fostului tenismen a făcut declaraţii: „Îi voi fi alături cu orice”
Ilie Năstase, conectat la aparate

Ilie Năstase, conectat la aparate. Ioan a povestit că soţul ei a fost, într-adevăr, conectat la aparate, dar pentru a-i fi monitorizat pulsul, nu pentru a primi oxigen. Bruneta a mai spus că starea de sănătate a fostului tenismen este bună și urmează să fie externat, după un ultim set de analize.

Citeşte şi: Ilie Năstase a făcut pace cu Ciprian Marica. „Poate m-am grăbit eu cu anumite declarații!”

Ilie Năstase, conectat la aparate

Din câte am înțeles, joi îi vor face iar analizele, să le compare. Sigur îl vor externa. Conectat la aparate a fost, dar nu la oxigen. I-a monitorizat pulsul, toate cele. Eu nu mă pricep. A fost foarte dificilă perioada.

Mulți spun că puteam merge să îl vizitez. Nu este adevărat! Eu am luat legătura cu medicii. Nu am voie. M-aș fi dus. Noi avem mai multe apartamente la Constanța. El va fi lângă mine. Îi voi duce tot ce are nevoie. Îi voi fi alături cu orice.” , a declarat Ioana Simion, în cadrul unei emisiuni TV.

Ilie Năstase, primele declarații de pe patul de spital

Ilie Năstase a fost internat la Institutul de boli infecțioase „Matei Balș”, unde a aflat că este infectat cu Sars-Cov-2. Tenismenul, care este vaccinat, spune că singurul simptom care i-a dat de bănuit că ar putea fi bolnav de Covid este tusea seacă.

Plămânii nu sunt afectați și nu are nevoie de oxigen. Ilie Năstase a dezmințit anumite informțaii apărute în mass-media conform cărora Ioana, soția sa, ar fi bolnavă de Covid.

Mă simt bine, nu am nicio problemă. Nu știu cum m-am infectat. Acum mă simt bine pentru că am avut medicație și mă simt bine. Nu am avut febră. Tuse, tuse am avut”, a spus Ilie Năstase.