Ilie Năstase contraatacă dur: S-a găsit proasta de Dragomir să facă plângere VIDEO

Denunţat la DNA pe motiv că la FR de Tenis s-au produs nereguli financiare, în perioada în care Ilie Năstase a fost preşedinte, fostul tenisman a reacţionat foarte dur, la România TV.

RomaniaTV.net
01 feb. 2012, 12:35
Ilie Năstase contraatacă dur: S-a găsit proasta de Dragomir să facă plângere VIDEO

Ilie Năstase a fost surprins de acţiunea federaţiei, care a informat DNA-ul că a identificat o serie de suspiciuni privind nereguli financiare în perioada în care a activat ca preşedinte al Federaţiei Române de Tenis. Aflat în scandal cu Ruxandra Dragomir de câţiva ani, Năstase nu are emoţii cu privirea anchetei pe care o vor declanşa procurorii anticorupţie.

Contactat de România TV, el a declarat:  „Face plângere Dragomir. Şi eu ce să fac? Sunt atâţia proşti, mai proşti ca ea care fac, nu numai proasta asta. Nu am nimic de dat la fisc, nu am nimic cu DNA-ul, nu am nimic cu federaţia, nu mai sunt de zece ani acolo. Nu am de ce să mă tem, sunt în Franţa, vin imediat dacă mă cheamă, nu m-a chemat nimeni„.

Ilie Năstase a demisionat din funcţia de preşedinte al federaţiei române de tenis în februarie 2008. El a plecat după declanşarea scandalului legat de organizarea la Sibiu a meciului de Cupa Davis România – Franţa. Atunci, presa a scris că federaţia ar fi „umflat” cheltuielile de organizare a întâlnirii.

Năstase susţine că ştie de ce Ruxandra Dragomir a făcut sesizarea către DNA: „Poate e geloasă pe ce am făcut eu în trecut în tenis. Văd că se duce pe la aeroport să-l primeasca pe Tecău parcă ar fi făcut ea ceva. E victoria lui Tecău şi se duce ea acolo să solicite sa-i dea cupa. Ce înseamnă asta?