Ilie Năstase, decizie de ultimă oră legată de ziua lui Ion Ţiriac: „Am vorbit şi cu el şi sper că m-a înţeles”

Duminică, 9 mai, miliardarul român Ion Ţiriac împlineşte 82 de ani, iar Ilie Năstase a anunţat că în acest an nu va merge la Madrid.

08 mai 2021, 12:21
Ilie Năstase, decizie de ultimă oră legată de ziua lui Ion Ţiriac: „Am vorbit şi cu el şi sper că m-a înţeles”

Mai mereu în ultimii ani, Ilie Năstase a fost prezent la turneul de la Madrid, patronat de Ion Ţiriac. De această dată, fostul lider mondial a decis să stea acasă.

„Anul acesta am hotărât deja că nu voi merge la Madrid. Ştiu că finalele coincid cu ziua de naştere a bunului meu prieten, dar voi rămâne acasă. Am şi vorbit cu domnul Ion Ţiriac despre asta şi sper că m-a înţeles!”, a declarat Ilie Năstase pentru Playsport.ro.

„Vă spun sincer, să zbori trei ore şi jumătate la dus, alte trei ore şi jumătate la întoarcere, până la Madrid şi retur, cu masca aceea pe figură, e un scenariu care nu mă încântă deloc. Nu e chiar simplu să respir şi să mai şi vorbeşti prin ea!. În plus, nici nu m-am vaccinat încă, aşa că am preferat ca anul acesta să nu fiu alături de Ion Ţiriac la sărbătoarea sa. Sper să mă ierte!”, a adăugat Ilie Năstase, citat de Digisport.

Ilie Năstase: „Despre cadou, ştie deja ce-l aşteaptă din partea mea”

„Într-un fel, am constatat că răbdarea mea s-a epuizat. Nu prea mai am răbdare să mă uit la meciuri, să mă implic în fenomenul sportiv, ca altădată, să călătoresc. Iar pandemia asta, care ne-a adus în faţa unor tribune goale sau, în ultimele zile, aproape goale, nu mă îmbie nici ea la mai multe. Aşa că am decis ca în vara asta să fac călătorii foarte scurte. Desigur, voi ţine cont şi de modul în care vor evolua lucrurile cu coronavirusul ăsta, dar decizia mea e luată. Prefer să rămân mai mult prin jurul casei. Plus că nu ştiu cât timp mai am să mă bucur de tot ce e în jurul meu”, a mai spus primul lider al clasamentului ATP, care va împlini 75 de ani pe 19 iulie.

„Avem noi doi un amic foarte bun, pe Agop Chirmizyan, care tocmai a împlinit 90 de ani şi care se ţine foarte bine. Asta îmi doresc şi pentru domnul Ion Ţiriac. Să rămână în putere. În rest, cum am mai spus şi altădată, are tot ce-i trebuie! Cât despre cadou, ştie deja ce-l aşteaptă din partea mea. Cu prima ocazie când revine în ţară ne vom reîntâlni în jurul unei mese cu bucate româneşti şi vom petrece aşa cum numai noi ştim!”, a încheiat Ilie Năstase.

Citeşte şi: Atmosferă de mare sărbătoare în Ghencea. Suporterii Stelei au sărbătorit 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor VIDEO şi GALERIE FOTO