Ilie Năstase, derapaj grav la două zile după nuntă. „Nu ştiu cine sunt judecătorii ăia nenorociţi! Trebuie spânzuraţi, nu eliberaţi!”

Ilie Năstase a vorbit despre căsătoria religioasă cu Ioana Simion, la un an după cununia civilă, și a dat detalii despre nunta la care naşi au fost Ciprian Marica și Ioana Marcu.

08 iun. 2020, 16:20
Ilie Năstase, derapaj grav la două zile după nuntă. „Nu ştiu cine sunt judecătorii ăia nenorociţi! Trebuie spânzuraţi, nu eliberaţi!”

Ilie Năstase, 73 de ani, și Ioana Simion, 44 de ani, s-au cununat religios sâmbătă, deși cei doi erau la un pas de divorț.

„N-am făcut nimic deosebit. Am plecat de la biserică și am mâncat la un restaurant. A fost simplu și frumos. Așa am vrut să o facem, mai puțină lume, fără publicitate. Așa a vrut soția mea. Ciprian Marica este un prieten foarte bun, am relații foarte bune cu el. Ne-am asociat la Academia mea, că să facă și el fotbal. Ioana a mea este foarte bună prietenă cu Ioana lui și ne vedem foarte des. Suntem vecini la Mamaia. Ciprian este un băiat care-mi place foarte mult, un băiat care a muncit în fotbal și face lucruri bune și în afară de fotbal”, a spus Ilie Năstase pentru Fanatik.

Surpriză! Ciprian Marica şi Ioana Marcu i-au cununat pe Ilie Năstase şi soţia lui. Imagini de la neaşteptatul eveniment

Ilie Năstase a avut un derapaj și a vorbit în termeni duri despre judecătorii care decid că oamenii condamnați pentru crime să fie eliberați.

Ioana şi Ilie Năstase, nuntă secretă în stare de alertă. Imagini unice cu cei doi miri FOTO

„Dacă Marica a făcut în trecut niște treburi trebuie să rămână pătați de treaba asta? Toată lumea greșește. Este omenesc. Nimeni nu este mai presus de greșeală. Nu înțeleg atâta răutate la opinia publică. Unii care omoară copii sau femei sunt mai puțin pedepsiți! Aici e o problemă adevărată, dramatică și tragică. Îi scot din pușcărie mai devreme pentru bună purtare! Și ăia au omorât oameni!. Nu știu cine sunt judecătorii ăia nenorociți, că nu pot să le spun altfel… Nu e normal să mai iasă la lumina zilei cineva care a omorât! Cine sunt oamenii ăștia care îi judecă?! Spânzurați trebuie, nu închiși în pușcărie! Dacă erau rudele lor omorâte, tot așa îi judecau pe criminali? Tot așa le dădeau dacă le omorau pe cineva drag? Nu cred!”, a spus Ilie Năstase.