Ilie Năstase, reacţie fabuloasă despre descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open 2020. „Ce? Pe mine m-a apărat cineva?”

Ilie Năstase, primul nr. 1 ATP di istorie, a comentat incidentul care a făcut înconjurul lumii, duminică seară, când Novak Djokovic a fost exclus de la US Open după ce a lovit cu mingea un arbitru de linie.

07 sept. 2020, 07:34
Ilie Năstase, reacţie fabuloasă despre descalificarea lui Novak Djokovic de la US Open 2020. „Ce? Pe mine m-a apărat cineva?”

Novak Djokovici (1 ATP), a ratat şansa de a câştiga al 18-lea Grand Slam din carieră din cauza unui gest necugetat. Sârbul n-a intenţionat să o lovească pe femeia aflată pe marginea terenului, dar mingea trimisă de el s-a dus însă exact în gâtul acesteia!

Novak Djokovic, descalificat de la US Open după ce a lovit cu mingea un arbitru VIDEO

Evenimentul a fost comentat de nume mari din lumea tenisului, precum Mats Wilander, Alex Corretja sau Darren Cahill. Toţi au convenit că descalificarea a fost regulamentară, chiar dacă elementul de intenţie a lipsit. De aceeaşi părere a fost şi Ilie Năstase, care a vorbit pentru Adevărul.

„Ce? Pe mine m-a apărat cineva când am făcut ceva? Nu m-a apărat nimeni! Eu n-am văzut meciul, că sunt în Turcia. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat. Ştiu că Djokovic a fost descalificat că a lovit o femeie cu o minge. Acum, nu ştiu dacă a existat intenţie sau nu. Dar decizia descalificării e corectă. Dacă astea sunt regulile acum… Ce facem? Comentăm regulile? Fiecare plăteşte pentru ce face şi asta s-a întâmplat şi în cazul lui Djokovic”, a declarat Ilie Năstase.