Ilie Năstase dezvăluie cum a convins-o pe Ioana Simion să renunţe la divorţ. „O puteţi întreba şi pe ea!”

Ilie Năstase a făcut primele declarații după ce Ioana Simion, a renunţat la divorţ. Fostul sportiv a dezvăluit că nu i-a fost deloc ușor să o convingă pe soţia lui că va face ce au convenit împreună.

24 iun. 2021, 16:04
Ilie Năstase dezvăluie cum a convins-o pe Ioana Simion să renunţe la divorţ. „O puteţi întreba şi pe ea!”

Ilie Năstase dezvăluie cum a convins-o pe Ioana Simion să renunţe la divorţ. La doar câteva luni după ce a depus cererea de divorţ, Ioana Simion s-a împăcat cu Ilie Năstase.

Ilie Năstase dezvăluie cum a convins-o pe Ioana Simion să renunţe la divorţ

Ioana Simion s-a răzgândit, astfel că și-a retras cererea. Ilie Năstase a dezvăluit că a crezut mereu în căsnicia cu Ioana Simion și că nu a ezitat nicio clipă să lupte pentru ea. Acesta a dat de înțeles că ei doi ar fi căzut de comun acord în privința unor aspecte pe care fostul tenismen le-ar fi îndeplinit pentru a-i arăta că s-a schimbat.

„Am crezut mereu în căsnicia mea. Nu am şi nu am avut nicio problemă să lupt pentru ea, chiar şi atunci când alţii spuneau contrariul şi nu-mi acordau nicio şansă. Nu a fost simplu deloc să-mi conving soţia că voi face ceea ce am convenit împreună. Am dovedit însă, în ultimele luni, că mă pot schimba, că pot să mă ţin de ceea ce am promis”, a declarat Ilie Năstase, conform Impact.

Ioana Simion şi-a retras cererea de divorţ. Ce a putut să spună despre Ilie Năstase

Fostul mare tenismen a anunțat că în curând va împlini vârsta de 75 de ani, iar împăcarea cu soția lui reprezintă cel mai frumos cadou: „Împăcarea este cel mai frumos cadou pe care-l puteam primi la împlinirea vârstei de 75 de ani. Nici nu ştiţi cât mă bucur! Şi nu a fost vorba despre niciun şantaj sentimental. O puteţi întreba şi pe Ioana! În ultimele luni am fost un băiat cuminte. Era păcat să divorţăm, asta a fost concluzia comună. În plus, Ioana, soţia mea, este un om credincios. Iar oamenii credincioşi nu prea iau decizii proaste, nu fac asemenea greşeli!”.