Ioana Simion şi-a retras cererea de divorţ. Ce a putut să spună despre Ilie Năstase

Ioana Simion l-a iertat pe Ilie Năstase la trei luni de când i-a intentat divorț. Cei doi aveau înfățișare joi, 24 iunie, la Judecătoria din Hârșova.

22 iun. 2021, 16:14
Ioana Simion şi-a retras cererea de divorţ. Ce a putut să spună despre Ilie Năstase

Ioana Simion şi-a retras cererea de divorţ după ce s-a răzgândit în ultimul moment și a decis să continue căsnicia cu Ilie Năstase. Pe 2 martie, s-a prezentat la Judecătoria din Hârșova cu solicitarea prin care le cerea magistraților desfacerea legală a căsătoriei și prima înfățișare a fost fixată pe data de 24 iunie.

Ioana Simion şi-a retras cererea de divorţ

Ioana Simion a solicitat divorțul după câteva scene de violență, mai ales că una dintre ele s-a soldat cu intervenția polițiștilor. Femeia a trecut peste aceste episoade datorită felului în care soțul ei i-a dovedit prin fapte că divorțul e o alegere greșită.

Ilie Nastase vrea să-şi pună statuie în Herăstrău în locul celei a lui Charles de Gaulle: „Nu e roman, e francez. Am innebunit cu totii?”

„Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru el a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea. Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva”, a spus Ioana Simion pentru Click!.