Ilie Năstase, după victoria SIMONEI HALEP: „Trebuie să ducă alte lupte cu Garbine Muguruza şi Karolina Pliskova”

Simona Halep, numărul doi mondial, a învins-o în premieră pe rusoaica Maria Șarapova, cu 6-2, 6-2, miercuri, și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 6.381.679 dolari.

RomaniaTV.net
04 oct. 2017, 10:41
Ilie Năstase, după victoria SIMONEI HALEP: „Trebuie să ducă alte lupte cu Garbine Muguruza şi Karolina Pliskova”

Ilie Năstase priveşte spre viitor. „Cele şapte victorii ale Şarapovei nu mai contează. Acelea au fost, oricum, pe muchie de cuţit, s-au decis la un punct sau două, fiecare meci a fost echilibrat. Şi în finala de la Roland Garros (n.r. – 2014) şi acum la US Open (n.r. – în primul tur al ediţiei din 2017), la fel. Nu ştiu dacă o încălzeşte pe ea această victorie obţinută împotriva Mariei, pentru că, după părerea mea, Şarapova nu va mai ajunge niciodată într-o finală de Grand Slam. Poate fi, e adevărat, o descătuşare împotriva unei jucătoare. Dar ea trebuie să ducă alte lupte cu Garbine Muguruza şi Karolina Pliskova”, spune Ilie Năstase pentru ProSport.

Halep, care anul trecut a pierdut în optimi la Beijing, și-a asigurat un cec de 149.138 dolari și 215 puncte WTA, iar în sferturi o va întâlni pe învingătoarea dintre poloneza Agnieszka Radwanska (cap de serie numărul 11) și rusoaica Daria Kasatkina.