Ilie Năstase i-a făcut plângere penală lui Ciprian Marica! Acuzații halucinante în scandalul bazei de 50 de milioane de euro: „Un escroc! Mi-o fi pus ceva în băutură ca să semnez actele!”

Deşi părea că s-au împăcat, Ilie Năstase, fostul mare jucător de tenis al României, și Ciprian Marica, fostul atacant al echipei naționale de fotbal, continuă războiul pentru baza de 50 de milioane de euro în instanțele de judecată.

21 ian. 2022, 21:14
Ilie Năstase i-a făcut plângere penală lui Ciprian Marica! Acuzații halucinante în scandalul bazei de 50 de milioane de euro: „Un escroc! Mi-o fi pus ceva în băutură ca să semnez actele!”
Ilie Năstase i-a făcut plângere penală lui Ciprian Marica

Ilie Năstase i-a făcut plângere penală lui Ciprian Marica! Cei doi s-au certat după ce fostul fotbalist l-a scos pe fostul jucător de tenis din Fundația „Ilie Năstase” care administrează Baza Voința.

Ilie Năstase i-a făcut plângere penală lui Ciprian Marica! Acuzații halucinante: „Un escroc! Mi-o fi pus ceva în băutură ca să semnez actele!”

Ilie Năstase îl acuză pe Ciprian Marica

de fals în acte și va merge mai departe cu procesul. „E prima oară de când a izbucnit acest scandal în care eu am actele oficiale, ce a depus Ciprian cu tatăl și unchiul la judecătorie. La prima instanță s-a anulat, ei au cerut să fie membri fondatori ai acestei fundații și nu există. În fundația mea, membrii fondatori ies din fundație numai când mor. El ce a făcut? După ce a fost refuzat, a făcut o ședință, eu nu am fost prezent, că el menționează că eu am fost prezent și ceilalți doi membri fondatori ai mei, dintre care unul e în America și el a spus că noi am fost acolo și am decis ca el să nu mai fie membru fondator, ci doar simplu membru. El ce a făcut? A luat ce i-a dat răspuns judecătoarea și a folosit aceleași acte din 6 iulie. Și au fost depuse pe 9 septembrie actele pentru a doua oara. Și doamna judecător Pătrașcu Laura Vasilica i-a acceptat și acolo în cererea lui e un scris al datei care e șters cu fake paste și a trecut cu pixul data. E un fals. Și al doilea fals e că eu la cererea de retragere din fundație, eu nu am semnat așa ceva. Deci el a făcut niște cereri de adeziune ale lui, tatălui și unchiului, uitați cum sunt scrise”, a declarat Ilie Năstase, în exclusivitate pentru ProSport.

Ilie Năstase, derapaj xenofob în direct. Îl trimite pe Laszlo Boloni în Ungaria: „El vorbeşte şi limba! Eu prefer antrenor cu nume românesc la naţională!”

Fostul mare jucător de tenis a anunțat că a depus plângere penală împotriva lui Ciprian Marica: „Acum am făcut plângere penală, făcută și înregistrată către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, domului procuror general și aici spunem exact ce s-a întâmplat, cum am fost păcalit, cum mi s-a furat fundația. Omul ăsta nu e un om, l-am băgat aici cu un contract la terenul de fotbal și am ajuns să-mi fure fundația și tot terenul. Cum e posibil? Cu acte false. Asistență și reprezentare neloială, fals în înscrisuri oficiale, înșelăciune, uz de fals. Ăsta e dosărelul nostru și trebuie să răspundă tovarășul Marica. A început ușor-ușor și s-a băgat pe lângă mine, a ajuns să-mi fie și naș, sunt și nași falși, băiatul e un hoțoman, un escroc, care m-a escrocat pe mine și probabil o să facă și cu alții cu alte contracte. Nu îi e teamă, dar dacă nu se întâmplă nimic, eu vin aici cu buldozerul și intru și dărâm tot!”.

Ce pensie are Ilie Năstase. A fost parlamentar și are gradul de general – maior, cu două stele, în retragere

Ilie Năstase mai susține că Ciprian Marica și tatăl lui o urmăresc pe soția fostului jucător de tenis, Ioana Simion. „Acum, o urmărește pe nevastă-mea pe la bloc. L-am văzut că cobora din blocul lui nevastă-mea cu câteva săptămâni în urmă. Tatăl lui, cu un aparat în mână. Nu glumesc, vorbesc serios. Cred că a înregistrat. La noi în bloc, lângă soția mea, e un apartament liber, cred că s-a dus și a înregistrat să vadă ce ziceam noi. Eu cred treaba asta și o să demonstrez asta”, a mai spus Ilie Năstase.