Ilie Năstase îl critică dur pe Mugur Isărescu: "Va fi îngropat la BNR"

Publicat: Miercuri, 12 Februarie 2020 14:38 // Actualizat: Miercuri, 12 Februarie 2020 14:38 // Sursa: romaniatv.net

Într-o întâlnire la Palatul Parlamentului, Ilie Năstase l-a criticat din nou pe Mugur Isărescu. Fostul mare tenisman l-a numit "tovarăș" pe guvernator, despre care susține că "va fi îngropat" la BNR.

"Eu m-am născut la Arenele BNR. Este o bază unde s-a jucat tenis de când eram eu copil. Cunosc fiecare colțișor. Într-o zi, tovarășul Isărescu a venit și a zis "nucul ăla mare care era deasupra terenului îl tăiem". Parcă mi-a tăiat un deget, așa m-am simțit.

Tovarășul guvernator nu mai știu cum îl cheamă nu face nimic acolo, preferă să îl țină. Terenul nu e al lui, a fost luat printr-un protocol între MTS și BNR. Nu există act, el spune că e al băncii. Banca e a României, nu e a lui. Sunt niște hoteluri pe acolo, pe care le ține lumea ascunse.

Ați mai auzit un guvernator care să își pună semnătura pe o sticlă de vin? Eu știam că se pune pe bancnotă. El e ieșit la pensie de patru ani. Ia și pensie, ia și salariu. La el de ce merge? Tovarășul Ceaușescu a avut 25 de ani, tovarășul Isărescu e de 30 de ani.

Îl vor îngropa acolo la BNR. Conduce această bancă de parcă ar fi de la mama lui, de la Drăgășani. Dacă nu se întâmplă ceva, abandonez. Am o vârstă și nu vreau să mor din cauza asta", a spus Năstase, prezent la Palatul Parlamentului.

Ilie Năstase l-a criticat și pe Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului. Acesta nu a fost prezent la întâlnirea marilor sportivi, ptrivit DigiSport.

"Pentru mine, e o mare jignire că astăzi, cel care conduce sportul românesc nu este prezent aici. Jignire pentru toți, pentru Nadia. L-am văzut la televizor spunând că va încerca să se implice în problemele privind Arenele BNR. Nu cred. Se antrenează la gimnastică cu Marian Drăgulescu? Să se facă președintele Federației de Gimnastică.

Când a luat ministerul, toate federațiile au fost invitate, în afară de una: Federația Română de Tenis. De ce? Există un conflict cu un domn care e prieten cu un alt președinte. Am rămas în urmă cu bugetul pentru sport, care e 0.00 din 0.00. Trebuie să punem miniștri foști sportivi", a mai spus Năstase.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Ilie Năstare Mugur Isărescu Palatul Parlamentului
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8359
RON
10 Aug
noapte 19 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H