Ilie Năstase şi Ioana Simion renunţă la divorţ! Lovitură de teatru în scandalul momentului

Ilie Năstase și Ioana Simion erau ca şi divorţaţi după ce soţia fostului sportiv a depus actele la Judecătoria Hârşova. Între timp, lucrurile s-au schimbat radical.

04 mart. 2021, 18:46
Ilie Năstase şi Ioana Simion renunţă la divorţ! Lovitură de teatru în scandalul momentului
Ilie Năstase şi Ioana Simion

Ilie Năstase şi Ioana Simion renunţă la divorţ! Apropiații celor doi au povestit pentru Cancan că aceştia au planificat să plece într-o vacanță. Deși s-a spus că Ioana nu a putut să depășească episodul violent dintre ea și Ilie, iată că lucrurile s-au întors radical!

Ilie Năstase şi Ioana Simion renunţă la divorţ!

„Da, așa este. Am decis să divorțez, iar Ilie mi-a împărtășit și el dorința lui, numai că el nu a vrut la notar, așa cum mi-am dorit, ci la tribunal, din păcate. În cele două luni de când i-am dat ultimatum, nu s-au schimbat prea multe. Eu sunt un om liniștit, nu pot trăi în haos, în violență. Vom vedea ce se va întâmpla pe mai departe”, a declarat Ioana Simion. Contactat la rândul lui, Ilie Năstase a declarat: „Nu știu nimic, nu am ce să comentez. Vorbiți cu ea. Eu sunt în tren!”.

Ilie Năstase, reacţie stupefiantă după ce Ioana Simion a depus actele de divorţ

Ilie Năstase nu era deloc încântat de decizia luată de Ioana, respectiv cea de a divorța de el și, pare-se, trecuse la amenințări. Apropiații cuplului dezvăluiau că despărțirea ar fi fost mult prea dureroasă și că Năstase plănuia o răzbunare: fostul mare tenismen ar fi intenționat să-și lase soția fără toate cadourile pe care i le-a făcut! Acum, lucrurile s-au schimbat radical, iar cei doi au decis să-şi mai dea o şansă.