Ilie Năstase l-ar vota pe Dan Puric dacă ar candida la Președinția României. „Nu e pro rus, el e mai român şi e credincios!” VIDEO

Ilie Năstase s-a declarat cucerit de Dan Puric şi este gata să-l voteze pe adesta în funcția de președinte al României. Fostul mare jucător de tenis a explicat și de ce îl apreciază pe actor.

08 apr. 2022, 14:13
Ilie Năstase l-ar vota pe Dan Puric dacă ar candida la Președinția României. „Nu e pro rus, el e mai român şi e credincios!” VIDEO
Ilie Năstase l-ar vota pe Dan Puric dacă ar candida la Președinția României

Ilie Năstase l-ar vota pe Dan Puric dacă ar candida la Președinția României. Fostul mare jucător de tenis al României a fot invitat la podcastul intitulat „ALTCEVA cu Adrian Artene”.

Ilie Năstase l-ar vota pe Dan Puric dacă ar candida la Președinția României. „Nu e pro rus, el e mai român şi e credincios!”

Ilie Năstase vrea să-l vadă pe Dan Puric în funcția de președinte al României şi a explicat și de ce îl apreciază pe acesta. „Îl știți pe domnul Dan Puric? Eu mâine l-aș vota președintele României pe acest om, pentru că vorbește din suflet și spune adevărul care deranjează pe toată lumea. L-am auzit pe unul că a zis că e pro rus. Nu e pro rus, el e mai român și în primul și în primul rând e credincios. Crede în Dumnezeu, asta îmi place la el. Și i-am spus: dom’ne, dacă vreodată vrei să candidezi, cu două mâini vin să te votez!”, a spus Ilie Năstase.

Momente de groază pentru Ioana Simion! Soția lui Ilie Năstase, agresată într-un restaurant: „Mi-a pus mâna pe toate cele, mi-a tras fermoarul de la bluză!”

Ilie Năstase s-a referit şi la controversele legate de persoana sa, apărute mai ales din cauza vieţii personale destul de agitate. „Se poate și asta, să fiu mai puțin iubit în țara mea, dar asta s-a întâmplat dintotdeauna. Așa suntem noi, românii, și sigur că cei care mă iubesc mai puțin, să nu zic că nu mă iubesc, au dreptul! Eu știu din sport, acolo unii sunt pentru tine și alții contra ta. Dar singurul lucru care mă deranjează în România este că îți scriu pe Facebook, pe astea. Nu au curaj să vină în față, să spună că nu le place de mine, sau că sunt boșorog, că n-am făcut nimic pentru țara asta. Eu vreau să văd unul, un român care are curaj, n-am întâlnit. Să vină să îmi spună în față, nu pe Facebook, că acolo toți proștii sunt deștepți, pe Facebook!”, a spus Ilie Năstase.

Apare primul film despre viaţa lui Ilie Năstase. Cine îl face şi cum se va numi