Apare primul film despre viaţa lui Ilie Năstase. Cine îl face şi cum se va numi

Tudor Giurgiu, unul dintre cei mai în vogă regizori români, a anunţat că vrea să facă un film despre viaţa lui Ilie Năstase, primul număr 1 din istoria ATP.

14 feb. 2022, 16:59
Apare primul film despre viaţa lui Ilie Năstase. Cine îl face şi cum se va numi
Apare primul film despre viaţa lui Ilie Năstase

Apare primul film despre viaţa lui Ilie Năstase. Cine îl face şi cum se va numi. Tudor Giurgiu a declarat că documentarul se va numi „Nasty” şi va fi lansat la Transilvania International Film Festival (TIFF).

Apare primul film despre viaţa lui Ilie Năstase. Cine îl face şi cum se va numi

„Filmăm tot anul ăsta, am mai filmat cu Boris Becker și pregătim lansarea la anul la TIFF”, a declarat Tudor Giurgiu pentru ziare.com. Regizorul a fost deja la academia lui Rafael Nadal, unde i-a intervievat pe acesta și pe unchiul lui, Toni Nadal, mare fan al lui Ilie Năstase. Și alți actuali și foști mari jucători, printre care Boris Becker şi Ion Ţiriac, vor vorbi în documentar despre ce a însemnat Ilie Năstase.

Ilie Năstase, dezvăluiri halucinante din perioada comunistă. Lovit de temutul Gheorghe Maurer, mâna dreaptă a lui Ceaușescu: „Nu-mi place asta la tine, mai flăcăule!”. Întâlnirea secretă cu Elena Ceaușescu, după ce a fost acuzat că a vândut meciul americanilor VIDEO

Ilie Năstase a fost primul lider ATP din istorie. În 1973 a devenit lider mondial și a reușit să se mențină pe locul fruntaș timp de aproape un an de zile. De-a lungul carierei, Ilie Năstase a câștigat două turnee de Grand Slam la simplu, în 1972 – US Open, în fața lui Arthur Ashe și 1973 – French Open (Roland Garros), contra lui Nikola Pilic. De asemenea, a fost de două ori finalist la Wimbledon, în 1972 și 1976, când a pierdut în fața lui Stan Smith și a lui Bjorn Borg. O altă finală la proba de simplu a pierdut-o în fața lui Jan Kodes, în 1971, la French Open. Alte trei trofee de Grand Slam le-a cucerit la proba de dublu. La Turneul Campionilor, Ilie Năstase s-a impus de patru ori în carieră, în 1971, 1972, 1973 și 1975.

Ce pensie are Ilie Năstase. A fost parlamentar și are gradul de general – maior, cu două stele, în retragere


loading...
Partenerii noștri