Ilie Năstase, mire pentru a cincea oară la 73 DE ANI. Când şi unde va avea loc NUNTA ANULUI

Ilie Năstase s-a retras la Mamaia pe perioada stării de urgenţă. Aflat în izolare, fostul mare sportiv planifică nunta cu Ioana Simion, care se anunță a fi evenimentul anului în România.

10 apr. 2020, 06:49
Ilie Năstase, mire pentru a cincea oară la 73 DE ANI. Când şi unde va avea loc NUNTA ANULUI

Ilie Năstase, 73 de ani, trăiește a doua tinerețe alături de Ioana Simion, femeia în brațele căreia și-a găsit liniștea după divorţul de Brigitte Sfăt. Cei doi s-au cununat civil anul trecut, după care au început să-și facă planuri de nuntă. Data încă nu a fost stabilită, dar evenimentul va avea loc după ce țara va scăpa de pandemia de COVID-19.

„Vreau să fac nunta cât mai repede, nu am renunțat. Va fi în acest an, cu siguranță. Când mai exact, veți afla la momentul potrivit. Ne pregătim, mergem mai departe. Să scăpăm, mai întâi, de acest virus”, a declarat Ilie Năstase pentru Cancan.

Ilie Năstase, dialog-şoc cu Elena Ceauşescu. Ce i-a spus soţia dictatorului după ce a fost acuzat că a vândut finala Cupei Davis cu SUA

„Mă aflu și eu în izolare, ca toată lumea. Respect ce au stabilit autoritățile. M-am retras la Caelia, stau pe terasă, am marea lângă mine, nu pot să mă plâng din acest punct de vedere. Ies doar să-mi cumpăr medicamente, când este cazul. În rest citesc, mai văd un film, îmi umplu cum pot timpul. Aștept și eu, ca toți românii, să treacă pandemia și să-mi reiau viața obișnuită”, a mai spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase vrea să dea statul roman ÎN JUDECATĂ. „A făcut milioane datorită mie”

Ioana Simion a devenit soția lui Ilie Năstase pe 25 aprilie 2019. Fostul tenismen se află la cea de-a cincea căsătorie. Originară din Constanța, Ioana Simion a fost și ea căsătorită timp de 20 de ani, mariaj din care are un băiat care a făcut-o, deja, bunică.

Ilie Năstase are cinci copii, din trei căsnicii. Cu Dominique Grazia, un manechin din Belgia foarte apreciat, are o fiică, Nathalie (42 de ani). În 1980 și-a refăcut viaţa cu fotomodelul american Alexandra King, alături de care a înfiat un băiat, Nicholas (31 de ani) şi o fată, Charlotte (28 de ani). Din mariajul cu Amalia Teodorescu au rezultat două fete, Alessia (15 ani) şi Emma (12 ani). A urmat căsnicia Brigitte Sfăt, de care a divorțat în 2018.