Ilie Năstase o atacă din nou pe Johanna Konta: Mă bucur că Halep a făcut-o să plângă

Ilie Năstase a privit victoria Simonei Halep contra Johannei Konta, din turul secund de la Madrid, scor 7-5, 6-1, şi ca pe o răzbunare pentru meciul România - Marea Britanie, din Fed Cup, din 2017, după care fostul tenisman a fost suspendat de Federaţia Internaţională.

07 mai 2019, 13:13
Ilie Năstase o atacă din nou pe Johanna Konta: Mă bucur că Halep a făcut-o să plângă

Îmi pare bine că a făcut-o să plângă pe Konta la sfârşit. Începutul n-a fost prea bun, dar cred că a jucat foarte bine. Vorbeam şi cu Ţiriac, cred că nu mai prinde ea o zi aşa bună. A jucat decisiv, a luat mingea foarte repede, dar apoi s-a reglat Simona și s-a văzut pe teren„, a declarat Ilie Năstase, pentru Digi Sport.

Citeşte şi Simona Halep, 7-5, 6-1 cu Johanna Konta în turul trei la Madrid Open. Cu cine va juca în OPTIMILE DE FINALĂ

Simona Halep a avut parte de susținere din tribună și din partea Nadiei Comăneci. „Nu se dă bătută niciodată, lucrează la detalii și vrea să fie cât de cât perfectă tot timpul. Nu mă pricep eu la tenis, ca Ilie, dar e bine să avem această galerie pentru a o susține în continuare pe Simona. Și pentru ce a făcut, dar și pentru ce va face de acum înainte pentru români„, a spus și Nadia Comăneci, pentru Digi Sport.

Ilie Năstase a fost suspendat până la finalul anului 2020 şi amendat cu 10.000 de dolari de ITF şi şi-a pierdut postul de căpitan-nejucător al României după ce ar fi folosit un limbaj jignitor la adresa jucătoarelor Marii Britanii, între care s-a numărat şi Johanna Konta.