Ilie Năstase o atacă pe Sorana Cîrstea: În ce calitate a vorbit acea duduie despre mine? Nici nu ştiu cine este

Ilie Năstase s-a arătat extrem de deranjat de comentariile făcute săptămâna trecută de Sorana Cîrstea, cea care a spus despre alegerea sa în fruntea echipei de Fed Cup că este "puţin ciudată, suspectă" şi i-a răspuns dur acesteia.

02 nov. 2016, 07:01
Ilie Năstase o atacă pe Sorana Cîrstea: În ce calitate a vorbit acea duduie despre mine? Nici nu ştiu cine este

Declaraţia Soranei care l-a deranjat pe Ilie Năstase a fost făcută în urmă cu câteva zile, imediat după numirea acestuia în funcţia de căpitan nejucător al echipei de Fed Cup. „Puţin ciudat, suspect. Am citit interviul dânsului după ce s-a aflat. Mi s-a părut că n-ar vrea să fie aici. Un pic ciudat din toate punctele de vedere, ţinând cont că echipa a mers incredibil cu Alina Tecşor. N-am înţeles schimbarea, dar toată lumea ştie că avem respect pentru domnul Năstase şi vom vedea cum vor funcţiona lucrurile. Dar atâta timp cât e şi Alina antrenor, acolo în spate, probabil vor merge bine„, spunea Sorana, pentru Dolce Sport.

Replica lui Ilie Năstase nu s-a lăsat prea mult aşteptată. „În ce calitate a vorbit acea fetiţă sau duduie despre mine? Eu nici nu ştiu cine este. Pe ce loc mondial e ea? Nici nu face parte din echipă. Vreau să îi amintiţi duduii Cîrstea că eu, Ilie Năstase, am fost numărul unu mondial. Şi vreau să îi mai amintiţi că la mine s-a terminat cu nepotismele sau prieteniile pe la lot. Vor juca doar cele mai în formă jucătoare şi o să mă uit cu atenţie şi pe clasament să văd pe ce locuri sunt jucătoarele noastre„, a spus Ilie Năstase, citat de fanatik.ro.

Mai mult, el a ţinut să adauge: „Vă rog să îi spuneţi să stea liniştită. Eu nu vin în locul Alinei Tecşor. Tot ea o să antreneze echipa, iar dacă se va decide să stea pe scaun lângă mine, eu chiar nu am nici o problemă. Eu nu m-am teleportat pe funcţia de căpitan nejucător. Am fost numit de către conducerea Federaţiei de Tenis. Ştiu că Simona, Irina şi Monica au şi discutat între ele în legătură cu numirea mea. Au fost de acord, iar apoi eu am preluat postul de căpitan nejucător, deoarece vreau să ajut echipa naţională de Fed Cup să se califice cât mai repede posibil în Grupa Mondială„.