Ilie Năstase o dinamitează pe Simona Halep după ce a fost prinsă dopată! „Vai de capul meu! Vai de mine! Nu pot să cred!”

O veste incredibilă a surprins lumea tenisului vineri după-amiază: Simona Halep a fost suspedată provizoriu de International Tennis Integrity Agency, pentru un test pozitiv înregistrat la un control anti-doping din acest an, de la US Open, turneu la care ea a fost eliminată în primul tur, într-un meci în care a fost departe de nivelul ei obișnuit.

21 oct. 2022, 17:18
Ilie Năstase o dinamitează pe Simona Halep după ce a fost prinsă dopată! „Vai de capul meu! Vai de mine! Nu pot să cred!”

Ilie Năstase a fost șocat să afle că Simona Halep a fost depistată pozitiv la un control anti-doping şi a declarat că nu poate să creadă că tenismena româncă ar apela la astfel de metode. În plus, primul număr 1 mondial în clasamentul ATP a mai dezvăluit că nu ştie despre ce substanţă este vorba şi ce efecte are aceasta.

„Vai de capul! Vai de mine! Nu-mi vine să cred. Dar cu ce substanță? Vai de capul meu!

Dar când au controlat-o că ea nu a mai jucat de mult? Nu știu, sunt foarte șocant. Ea trebuie să rezolve, sper că u este adevărat. Nu vreau să cred că este adevărat. Pe vremea noastră, dacă beai un pahar de vin dormeai trei zile, ăla era drogul nostru. Acum sunt mulți care iau, dar nu cred asta despre Simona. Sper din tot sufletul că este o greșeală. Nu-mi dau seama. Ea o să ne explice, ea știe cel mai bine! Dar ce își face substanța asta, te face să zbori la fileu?”, a declarat Ilie Năstase, pentru Palytech.

Citeşte şi: CUTREMUR! Simona Halep a fost prinsă dopată! E final de carieră! „O să lupt până la capăt! Nu mi-a trecut niciodată prin cap să trişez”