Ilie Năstase, prima reacţie după ce Ioana Năstase a spus că a bătut-o: Aşa spune ea? Nu îmi aduc aminte

Ilie Năstase a avut o primă reacţie după ce soţia sa, Ioana Năstase, a sunat la 112 şi a spus că fostul jucător de tenis a bătut-o.

09 ian. 2021, 10:20
Ilie Năstase, prima reacţie după ce Ioana Năstase a spus că a bătut-o: Aşa spune ea? Nu îmi aduc aminte
Ilie Năstase, prima reacţie după ce Ioana Năstase a spus că a bătut-o: Aşa spune ea? Nu îmi aduc aminte

Ilie Năstase a avut o primă reacţie după ce soţia sa, Ioana, a spus că a bătut-o. Fostul jucător de tenis a spus că nu-şi aminteşte nimic legat de acest incident.

Ilie Năstase, acuzat că şi-a bătut soţia. Prima reacţie

„Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”, a declarat fostul jucător de tenis pentru ProSport.

Reamintim că, vineri seară, Ioana Năstase a sunat de urgenţă la 112 şi a anunţat autorităţile că fostul tenismen a bătut-o.

Citeşte şi Ilie Năstase o desfiinţează pe Brigitte Sfăt. „Femeia asta nu s-a schimbat şi nici nu cred că se va schimba!”

„Nu vreau să dau prea multe detalii, pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui. Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Nu am depus plângere din respect, că nu e frumos. Am stat împreună, a bucurat atâtea milioane de oameni.

Ar fi fost urât din partea mea să vorbesc de rău despre el. Totul a pornit de la o chestie banală, dar nu vă pot detalia. Nu vreau să vorbesc prea multe. Nicodată nu l-am acuzat de ceva, nu sunt geloasă. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare. Am 45 de ani și m-am speriat foarte tare.

Nu sunam la 112 dacă mă agresa doar verbal. Eu îl respect ca om, e o valoare, nu veneam eu acum să vorbesc… Nu mă așteptam să se afle la presă, dar nici nu pot să nu răspund, că ar fi urât din partea mea. Eu voi încerca să fie mai tot timpul cineva în preajma mea în perioada următoare pentru a nu degenera situația. Sunt atât de speriată încât nici nu-mi găsesc cuvintele. Chiar îmi tremură și acum picioarele…”, a spus Ioana Năstase pentru sursa citată.

Fostul tenismen nu este la prima ieşire de acest fel. Fosta lui soţie, Brigitte Sfăt a acuzat de mai multe ori că acesta ar fi agresat-o.