Ilie Năstase o desfiinţează pe Brigitte Sfăt. „Femeia asta nu s-a schimbat şi nici nu cred că se va schimba!”

Ilie Năstase a lansat un atac fără precedent la adresa lui Brigitte Sfăt, femeia cu care a fost căsătorit cinci ani și a avut o relație timp de opt ani. Cei doi au divorţat pe 26 septembrie 2018.

11 nov. 2020, 14:12
Ilie Năstase o desfiinţează pe Brigitte Sfăt. „Femeia asta nu s-a schimbat şi nici nu cred că se va schimba!”

Ilie Năstase nu a iertat-o pe Brigitte Sfăt și a desființat-o în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

„Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Și asta și-a dorit. Văd și acum la televizor, fiecare din domnișoarele astea care au reality show. Nu înțeleg cine sunt aceste persoane de au aceste reality show-uri. Din greșeală mai dau, mă uit, dar nu știu cine sunt…un băiat mai tânăr, Jador, Pastramă, Salam, nu înțeleg ce sunt emisiunile astea. Ce câștigă sau ce învață oamenii care se uită la emisiunile alea că eu nu înțeleg. Sunt certuri acolo cu copilul pe marginea patului, pe prăpastie, îi cad banii în apă… Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta, asta e sigur!”, a spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase şi-a vândut în mare secret vila din Primăverii. Ioana nu suporta gândul că toate cele patru foste soţii au locuit acolo

Ilie Năstase a vorbit și despre declarațiile făcute de Brigitte Sfăt în legătură cu căsătoria lor, dar și despre presupusa clauză semnată în momentul în care a avut loc nunta.

„Când s-a căsătorit cu mine, Ilie i-a semnat Amaliei o hârtie că dacă face un copil cu mine, casa să-i rămână ei. I se interzicea astfel să aibă un copil cu mine. Asta a fost marea mea traumă”, a declarat, acum ceva timp, Brigitte Sfăt.

Ilie Năstase şi Ioana Simion au planuri măreţe de viitor: „Facem a doua Halep”

„Nici nu a fost vorba despre așa ceva. Brigitte este o persoană care își pierde controlul. Văd și acum, mă mai uit din când în când… Femeia asta nu s-a schimbat și nici nu cred că se va schimba. Eu am avut norocul că am dat peste cineva care mă înțelege, cel puțin până acum. M-am calmat, mă simt foarte bine, mă simt liniștit, față de ce mi s-a întâmplat cu Brigitte. E singura persoană pe care o ascult, și asta pentru că îmi face bine mie”, a spus Ilie Năstase.