Ilie Năstase, prima reacţie după ce soţia lui a anunţat despărţirea: „Nu mă interesează persoana”

Ilie Năstase, prima reacţie după ce soţia lui a anunţat despărţirea. Ioana Simion a anunțat pe rețelele de socializare că a încheiat un capitol din viața ei și că răbdarea sa a ajuns la final. Cei doi au din nou probleme în căsnicie.

20 oct. 2021, 22:27
Ilie Năstase, prima reacţie după ce soţia lui a anunţat despărţirea: „Nu mă interesează persoana”
Ilie Năstase, prima reacţie după ce soţia lui a anunţat despărţirea

Ilie Năstase, prima reacţie după ce soţia lui a anunţat despărţirea. Fostul tenismen nu a vrut să comenteze prea multe despre acest subiect şi a sugerat să se discute cu persoana care a postat mesajul.

Citeşte şi: Ilie Năstase îşi vinde apartamentul din Mamaia. Cât costă imobilul cu două camere

Ilie Năstase, prima reacţie după ce soţia lui a anunţat despărţirea

Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun. Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc!

Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează, trebuie să și răspundă! Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți (n.r. referire la bilanțul tragic al pandemiei de Covid-19). Despre asta trebuie să vorbim.”, a declarat Ilie Năstase, pentru FANATIK.

Ioana Simion a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde dă de înţeles cu relaţia cu soţul său a ajuns la final.

Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Ma consider o femeie puternica și mândra de faptele mele…răbdarea mea,iertarea mea, voința și bunele intenții.

Pot spune ca aceasta experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere,chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!

In toată aceasta perioada, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat gresit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat sa lupt,crezând si sperând ca se va schimba ceva in bine.

Va rog, sa ma înțelegeți ca in acesta perioada voi avea nevoie de liniște si putina intimitate!”, a scris Ioana pe Facebook.


loading...