Începe Survivor România 2023! Primele declaraţii ale prezentatorului Daniel Pavel: „Avem o listă scurtă”

Începe Survivor România 2023! Fanii emisiunii sunt nerăbdători să îi cunoască pe concurenţii noului sezon al unui dintre cele mai urmărite reality show-uri din România. Şi nu doar ei, ci şi Daniel Pavel, care abia aşteaptă să plece în Republica Dominicană.

17 nov. 2022, 23:28
Începe Survivor România 2023! Primele declaraţii ale prezentatorului Daniel Pavel: „Avem o listă scurtă”
Începe Survivor România 2023

Începe Survivor România 2023! Prezentatorul a făcut primele declaraţii şi a mărturisit că în ce stadiu sunt pregătirile pentru a petrece câteva luni departe de casă. Este extrem de entuziasmat să vadă cine sunt concurenţii care vor concura pentru marele premiu.

Citeşte şi: Iubita lui Daniel Pavel a cunoscut-o pe fosta soție a prezentatorului. Cei trei au mers împreună în vacanță

Începe Survivor România 2023!

Aşa e, într-adevăr. E o numărătoare pe care o facem şi noi, echipa. Eu unul mă pregătesc destul de intens în ceea ce priveşte abordarea fizică. Sigur, e foarte solicitant. Dar, mai ales, în ceea ce priveşte situaţia psiho-mentală pe care trebuie să o am acolo. Adică, trebuie să fac faţă unor provocări. Concurenţii vin să câştige un premiu, vin să câştige notorietate, vin să câştige, până la urmă, prestigiu în faţa lor. Deci, pregătirea a început!

Graţie domnului doctor Tata Teo, avem o listă scurtă de necesar medical, care a inclus vaccinuri, în anii trecuţi. Acum, nu cred că mai e nevoie să facem. În principu, sunt părţi pe care noi le-am făcut, în avans. Şi e logic, nu mai avem, acum, nevoie de ele pentru un număr de ani. Dar bagajul propriu-zis îl las, ca şi pe vremea când eram ofiţer de marină, pe ultimele trei zile. Trei zile, ca la geto-daci. O zi bag, ziua următoare încep să scot din lucrurile pe care le-am pus acolo. Am nevoie de un „buffer” de trei zile.  

Am fost, duminică, aici, la Biserica Bucur Ciobanul, şi doamna de la lumânări m-a abordat: „Iertaţi-mă, domnul Dan. Când începe concursul? Trebuie să înceapă odată!”. M-a impresionat!„, a declarat Daniel Pavel, pentru Click.ro.