Ilie Năstase, RĂZBOI TOTAL cu Serena Williams. „Ar trebui exclusă!”

Ilie Năstase a declarat că jucatoarele care participă la Wimbledon 2018 ar trebui să boicoteze turneul englez, deoarece nu este normal ca Serena Williams să participe după ce a refuzat un test antidoping inopinat.

29 iun. 2018, 13:20
Ilie Năstase, RĂZBOI TOTAL cu Serena Williams. „Ar trebui exclusă!”

Ilie Năstase nu este la primul conflict cu Serena Williams.

„Am vazut ca a refuzat un test antidoping, cum e posibil asa ceva? Cine e ea? De ce i se permite sa joace la Wimbledon dupa ce a refuzat un test antidoping? Nu e normal, englezii ar fi trebuit sa ii refuze participarea. Dar ea e americanca si ea nu se supune regulilor… Celelalte fete ar trebui sa se uneasca si sa nu se prezinte la Wimbledon pentru ca nu e fair play. Asa ar trebui, sa joace doar Serena Williams, sa vedem daca le convine”, a afirmat Ilie Nastase.

Serena Williams, în mijlocul unui scandal de dopaj. Americanca a refuzat un test anti-doping, înainte de Wimbledon

Primul număr 1 ATP rede ca Serenei Williams i se permite sa joace la Wimbledon din motive comerciale: „Asta este, ca totul se rezuma la bani. Ea poate sa joace la Wimbledon pentru ca este Serena Williams. Ea trebuie sa fie la Wimbledon pentru ca altfel pleaca sponsorii. Eu nu vad alta explicatie. Dar chiar atat de puternica sa fie ea?”.

Anul trecut, Ilie Nastase a fost judecat si sanctionat pentru ca a folosit cuvinte „sexiste” si „rasiste” in legatura cu sarcina Serenei Williams: „Vom vedea ce culoare va avea copilul. Poate ciocolata cu lapte?”.

Serena Williams a ratat un control inopinat al agentiei americane antidoping (USADA), din cauza ca nu a fost gasita la domiciliul ei din Florida pe 14 iunie.