Ilie Năstase, reacţie furibundă după ce ministrul Eduard Novak nu a știut Imnul României

Ilie Năstase, fostul mare jucător de tenis, a declarat că nu e normal ca ministrul Sportului, Eduard Novak, să nu cunoască versurile Imnului României.

17 mai 2022, 11:36
Ilie Năstase, reacţie furibundă după ce ministrul Eduard Novak nu a știut Imnul României
Ilie Năstase / foto: ProSport

Ilie Năstase, reacţie furibundă după ce Eduard Novak nu a știut Imnul României. Ministrul Sportului a fost invitat la o emisiune la B1 TV și rugat de către moderator să recite Imnul României, dar minitrul a tăcut și a început să zâmbească!

Ilie Năstase, reacţie furibundă după ce ministrul Eduard Novak nu a știut Imnul României

„Nu comentez că nu ştiu, întrebaţi-l pe el (n. red. – pe Eduard Novak). Nu mă bag. Nu prea e normal ca un ministru să nu cunoască versurile imnului! Dar nu pot să-mi dau eu cu părerea, cine l-a pus pe dânsul acolo ar trebui să-l întrebe”, a spus Ilie Năstase pentru ProSport.

Sfidare în direct, la TV. Ministrul Eduard Novak a refuzat să recite versurile imnului României (VIDEO)

Acesta a comentat şi episodul petrecut la Campionatul Mondial din Slovenia, atunci când jucătorii de etnie maghiară ai echipei naţionale de hochei a României au cântat imnul Ţinutului Secuiesc, alături de galeria Ungariei. Mai mult, portarul Zoltan Toke a jucat la Campionatul Mondial cu steagul Ținutului Secuiesc și cu cel al Ungariei pe cască!

Ion Ţiriac, nimicitor după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc la meciul cu Ungaria. „Am ieșit afară!”

„Nu o să-i critic pe cei care au stat acolo, ci o să-i felicit pe cei trei jucători care au ieşit de acolo. Şi nouă ni s-a întâmplat acum vreo 50 de ani acelaşi lucru, numai că ni s-a cântat Imnul Regelui. Atunci a fost un incident grav. Eu eram mai tânăr, nu ştiam că ăla e Imnul Regelui. Dar domnul Ţiriac şi domnul Georgescu au ieşit imediat de pe teren şi mi-au făcut semn să ies şi eu, pentru că nu ştiam. Deci băieţii de la hochei care au ieşit au făcut bine”, a spus Ilie Năstase.