Ilie Năstase reaprinde scandalul cu Ciprian Marica. Susține că fostul fotbalist i-a falsificat semnătura: „E un nesimțit!”

Ilie Năstase continuă scandalul cu Ciprian Marica şi îi aduce acuzații grave celui care îi este naș de cununie. Legendarul sportiv susține că fostul atacant al echipei naţionale i-a falsificat semnătura în mai multe rânduri și în acest fel a reușit să-l dea afară din fundația care îi poartă numele!

01 feb. 2022, 18:50
Ilie Năstase reaprinde scandalul cu Ciprian Marica. Susține că fostul fotbalist i-a falsificat semnătura: „E un nesimțit!”
Ilie Năstase are de primit o sumă uriașă de la Ciprian Marica

Ilie Năstase reaprinde scandalul cu Ciprian Marica. Deşi părea că lucrurile sunt lămurite între cei doi, Ilie Năstase nu ia în calcul o împăcare cu Ciprian Marica. Fostul mare jucător de tenis a prezentat la o emisiune TV mai multe acte care susțin varianta că fostul atacant s-ar face vinovat de fals în acte.

Ilie Năstase reaprinde scandalul cu Ciprian Marica. Susține că fostul fotbalist i-a falsificat semnătura: „E un nesimțit!”

Năstase susţine că Marica i-ar fi falsificat semnătura în repetate rânduri și l-ar fi dat afară din fundația care îi poartă numele. Fostul campion a venit la Acces Direct și a dezvăluit mai multe nereguli care ar exista în acte!

Ilie Năstase i-a făcut plângere penală lui Ciprian Marica! Acuzații halucinante în scandalul bazei de 50 de milioane de euro: „Un escroc! Mi-o fi pus ceva în băutură ca să semnez actele!”

„În data de șase iulie am semnat 25 de acte cu 100 de file. Nici un nebun, un om bolnav la cap, nu face așa ceva. Acolo, în alea 25 de semnături, 22 sunt false, nu e semnătura mea. Au luat fundația, este el tatăl lui și unchiul. De ce nu se numește fundația Marica, dacă tot a luat-o? Pentru că terenul a fost dat Fundației Ilie Năstase. Pe mine m-au băgat ca și președinte onorific. Asta e bășcălie mare”, a spus Ilie Năstase.

Ciprian Marica, reacţie incredibilă după acuzele groaznice ale lui Ilie Năstase. Fostul fotbalist s-a ales cu o plângere penală

Fostul tenismen susține că nu și-a dorit niciodată să iasă din fundație şi ameninţă că fostul fotbalist va ajunge în pușcărie! „Trebuie să fii beat să-i dai procură unui băiat ca ăsta – nu-i băiat, om singur nu e – și să-i dau eu fundația pentru care m-am certat cu Clubul Voința, am fost în proces 13 ani. Ei m-au da afară. S-a dus la Ion Țiriac și i-a spus că eu o să fac pușcărie și să-mi dea cel mai bun avocat! E un nesimțit tupeist, taică-su a fost securist!”, a mai declarat Ilie Năstase.