Ilie Năstase, regim special după externare. Legendarul sportiv va ieşi joi din spital

Ilie Năstase este internat de o săptămână la Institutul "Matei Balș" din Capitală după ce s-a infectat cu Covid-19. Starea sa sănătate este bună, dar se află, în continuare, sub supravegherea medicilor.

01 dec. 2021, 11:24
Ilie Năstase, regim special după externare. Legendarul sportiv va ieşi joi din spital

Ilie Năstase, regim special după externare. Fostul mare sportiv ar urma să fie externat, cel mai probabil, joi, iar Ioana Simion, soția sa , a oferit toate detaliile.

Ilie Năstase, regim special după externare. Legendarul sportiv va ieşi joi din spital

Ioana Simiona  declarat că Ilie Năstase va rămâne în carantină într-unul dintre apartamentele pe care le deține la malul mării, iar ea se va ocupa să nu-i lipsească nimic, chiar dacă nu va locui cu el. „Totul este bine, Ilie este supravegheat foarte bine de către medici. Ia medicamentația prescrisă, se odihnește, ascultă toate indicațiile. Nu mai tușește, nu mai are febră. Stau tot timpul pe telefon cu el, ne sunăm cu videocall și abia așteaptă să fie externat. Nu are de ce să mai stea în spital. Oricum, mai are puțin și iese din perioada de carantinare”, a spus Ioana Năstase pentru Click!.

Ilie Năstase, conectat la aparate. Soţia fostului tenismen a făcut declaraţii: „Îi voi fi alături cu orice”

„Din câte am înțeles, joi îi vor face iar analizele, să le compare. Sigur îl vor externa. Conectat la aparate a fost, dar nu la oxigen. I-a monitorizat pulsul, toate cele. Eu nu mă pricep. A fost foarte dificilă perioada. Mulți spun că puteam merge să îl vizitez. Nu este adevărat! Eu am luat legătura cu medicii. Nu am voie. M-aș fi dus. Noi avem mai multe apartamente la Constanța. El va fi lângă mine. Îi voi duce tot ce are nevoie. Îi voi fi alături cu orice”, a declarat Ioana Năstase la Antena Stars.