Ilie Năstase, replică devastatoare pentru fiica sa. „A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult?”

Ilie Năstase a făcut primele declarații după ce fiica sa adoptivă, Charlotte, i-a adus acuzaţii grave. Tânăra a declarat că şi-a făcut cont pe platforma pentru adulţi OnlyFans deoarece tatăl ei nu s-a mai interesat de ea şi nici nu a sprijinit-o financiar.

07 aug. 2022, 15:08
Ilie Năstase, replică devastatoare pentru fiica sa. „A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult?”
Ilie Năstase, replică devastatoare pentru fiica sa

Ilie Năstase, replică devastatoare pentru fiica sa. Fostul mare sportiv se află din nou în centrul unui scandal, însă de data această din cauza fiicei sale adoptive, Charlotte. Aceasta susține că Ilie Năstase nu s-a mai interesat de ea, dar și că ar fi împins-o să își ia viața: „În perioada covidului i-am cerut să mă ajute cu chiria și el mi-a trimis 600 de dolari pe lună! Ca de Crăciun să vină să-mi spună să mă sinucid! Dacă e vorba de bani, atunci cum se face că, în același timp, el i-a trimis fratelui meu mii de dolari în fiecare lună? El a zis clar în înregistrare: pentru că nu ai o viață, eu m-aș sinucide în locul tău!”.

Scandal între celebrii foşti tenismeni. Ion Ţiriac l-a dat afară pe Ilie Năstase din apartamentul lui, din complexul Stejarii

Ilie Năstase a replicat dur după acuzaţiile fiicei sale adoptive. „Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun… Pentru ce? A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult? Dacă credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America înseamnă că minte clonț! M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America… Ea stă în America, eu stau la București… Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educație, care este cea mai importantă! Ce să fac? Să mă duc la New York să locuiesc? Am familia mea, aici, în România!”, a declarat Ilie Năstase la Antena Stars.

Ilie Năstase, prima reacţie după ce fiica lui şi-a făcut cont pe OnlyFans

Ilie Năstase are cinci copii. În 1986 a înfiat doi copii cu fosta soție, actrița Alexandra King, pe Charlotte și pe Nicholas. Mai are o fiică din relația cu Dominique Garzia, Nathalie, iar din căsnicia cu Amalia, de care a divorțat în 2010, are două fete, Alessia și Emma.