Scandal între celebrii foşti tenismeni. Ion Ţiriac l-a dat afară pe Ilie Năstase din apartamentul lui, din complexul Stejarii

Scandal între celebrii foşti tenismeni. Ion Ţiriac l-a dat afară, miercuri seară, pe Ilie Năstase din complexul Stejarii. Fostul nr. 1 mondial locuia cu chirie acolo de aproape doi ani după ce și-a vândut vila din cartierul Primăverii.

04 aug. 2022, 15:52
Scandal între celebrii foşti tenismeni. Ion Ţiriac l-a dat afară pe Ilie Năstase din apartamentul lui, din complexul Stejarii
Ion Ţiriac l-a dat afară pe Ilie Năstase

Ion Ţiriac l-a dat afară pe Ilie Năstase din complexul Stejarii din cauza restanţelor pe care Nasty le avea de ceva vreme. Acesta şi-a împachetat lucrurile şi s-a mutat la mai puțin de un kilometru de zona unde a locuit, într-un bloc situat în zona Grădinii Zoologice de la marginea Capitalei, potrivit Prosport.ro.

Ion Ţiriac l-a dat afară pe Ilie Năstase

Ilie Năstase avea o chirie “specială”, aproape simbolică, şi, cu toate astea, acumulase restanţe majore. Oficial, luna aceasta i-a expirat contractul de închiriere pe care îl semnase cu Stejarii, însă reprezentanţii complexului n-au mai agreat prelungirea acestuia cu toate că locatarul solicitase acest lucru. Motivul: mai multe luni neachitate la chirie de către chiriaşul Nasty.

A expirat contractul și m-am mutat în alte blocuri!”, a declarat, scurt şi la obiect, Ilie Năstase, pentru sursa menţionată mai sus. El a refuzat să comenteze decizia reprezentanților, care au hotărât să nu mai prelungească acest contract din pricina datoriilor existente.

Chiar dacă se cunosc de o viaţă şi părea că nimic nu avea să îi îndepărteze unul de celălalt, se pare relaţia le-a fost afectată. Unul dintre motive ar mai fi ultima doamnă Năstase, care ar fi avut o influenţă negativăă asupra tenismenului.

Citeşte şi: Motivul pentru care Ioana Năstase şi-a retras cererea de divorţ: „Îi plesniseră niște vase de sânge”

Fiica lui Ilie Năstase, acuze grave la adresa fostului tenismen

În vârstă de 32 de ani, Charlotte face mărturisiri halucinante despre relaţia cu tatăl său. Deși a fost adoptată împreună cu fratele ei, de către Ilie Năstase și soția lui de de la vremea respectivă, anume Alexandra King, tânăra s-a simțit mereu marginalizată şi dată la o parte de către tatăl ei.

E adevărat, sunt mândră că sunt fiica lui, dar se pare că, la rândul lui, el nu vrea ca eu să exist și chiar regretă că m-a adoptat! Mereu ne-am înțeles bine, dar nu știu de ce vine acum să-mi spună că el nu știe cine sunt eu și că nu mă cunoaște deloc. 

Am câteva înregistrări cu el în care îmi zice asta! Și nu doar că-mi zice așa, dar el, practic, a încercat să mă convingă pe mine să mă sinucid! Mi-a zis să iau o pastilă ca eu nu am o viață!

Îmi tot zice așa de vreo doi ani. Prima dată mi-a zis asta pe  24 decembrie, 2020. Mi-a zis și acum trei luni, așa că am decis să nu mai încerc cu el, dacă tot o ține așa, ca să mă sinucid de fiecare dată, nu face decât să mă rănească! 

Se poate să fie vorba despre bani! În perioada Covid-ului i-am cerut să mă ajute cu chiria și el mi-a trimis 600 de dolari pe lună! Ca de Crăciun să vină să-mi spună să mă sinucid?!

El a zis clar în înregistrare: “pentru că nu ai o viață, eu m-aș sinucide în locul tău“. Ca să fiu sinceră, eu cred că el,  pur și simplu, nu vrea să mai aibă de-a face cu mine, nu știu de ce pe mine întotdeauna tatăl meu m-a dat la spate, m-a părăsit. 

Nu mi-a mai răspuns la telefon după ce i-am zis de Onlyfans, dar a fost inițial ideea lui”, a declarat Charlotte, pentru Click.ro.