Ilie Năstase, replică suburbană pentru soţul Serenei Williams. „Cred că el este fetiţa în casă”

Ilie Năstase a avut o replică scandaloasă după afirmaţiile făcute de soţul Serenei Williams, care, după victoria cu 6-3, 6-3 în faţa Simonei Halep, a postat un mesaj în care l-a făcut pe Ion Ţiriac "clovn rasist / sexist care se exprimă public şi se ia de familia mea".

17 feb. 2021, 17:39
Ilie Năstase, replică suburbană pentru soţul Serenei Williams. „Cred că el este fetiţa în casă”
Ilie Năstase

Ilie Năstase, replică suburbană pentru soţul Serenei Williams. Războiul declaraţiilor între familia Serenei Williams şi Ion Ţiriac şi-a consumat un nou episod. Alexis Ohanian, soţul sportivei, l-a numit pe Ion Ţiriac „un clovn rasist şi sexist”, după ce fostul mare tenismen român a declarat că Serena Williams ar trebui să se retragă, deoarece este prea în vârstă.

Ilie Năstase, replică suburbană pentru soţul Serenei Williams

Ilie Năstase sare în apărarea prietenului său. Primul număr 1 din istoria ATP susţine că Alexis Ohanian a exagerat şi că ţine să iasă în evidenţă, într-o familie care este dominată de faima şi personalitatea Serenei Williams. „M-au acuzat şi pe mine rasisim. Pe cine nu acuză ei? Ăla se simte că n-a jucat în viaţa lui tenis. Cred că e fetiţă în casă şi Serena e bărbatul. Aşa cred. De-asta şi răspunde el… Serena n-ar avea treabă cu domnul Ţiriac, în nici un fel”, a spus Ilie Năstase pentru Telekom Sport.

Războiul între familia Ţiriac şi cea a Serenei Williams ia proporţii. Ţiriac jr. îi răspunde într-o scrisoare dură soţului americancei

Serena Williams a eliminat-o pe Simona Halep în sferturile de la Australian Open, scor 6-3, 6-3, iar Alexis Ohanian, soţul americancei a considerat că este prilejul potrivit pentru un nou atac la adresa lui Ion Țiriac, care spunea la sfârşitul anului trecut că „dacă Serena ar avea puţină decenţă s-ar retrage”. „Este un lucru bun faptul că nimeni nu-l ascultă pe clovul rasist și sexist Ion Țiriac”, a scris Alexis Ohanian pe Twitter, iar Ţiriac jr. a luat imediat atitudine publică.

Soţul Serenei Williams îl face praf pe Ion Ţiriac: „E un rasist, sexist şi clovn”

Ilie Năstase şi-a exprimat impresia şi despre meciul pierdut de Simona Halep în faţa Serenei Williams. În ciuda scorului categoric, 3-6, 3-6, Ilie Năstase spune că diferenţa n-a fost atât de mare şi Simona a avut câteva momente în care putea duce meciul în decisiv, unde s-ar fi impus: „A fost un meci… cu toate că a fost 6-3, 6-3, eu cred că a fost un meci destul de strâns, dacă mă gândesc că şi în primul set au fost acolo, una lânga alta, apoi a avut Simona 2-0 şi minge de 4-1. Eu cred că totul se schimbă dacă se ajungea în setul trei acolo, cred… Simona era mai fresh fizic şi câştiga. Dar cred că o mare problemă a avut Simona cu primul serviciu. Nu prea i-a intrat. Atunci a pus presiune pe ea şi Serenna a riscat foarte mult. A şi gresit, dar a facut mai multe puncte decât a greşit şi s-a văzut la sfârşitul meciului”.


loading...