Soţul Serenei Williams îl face praf pe Ion Ţiriac: „E un rasist, sexist şi clovn”

Imediat după meciul disputat în urmă cu câteva ore de Simona Halep şi Serena Williams, soţul spotivei din SUA l-a făcut praf pe Ion Ţiriac. Alexis Ohanian a postat un mesaj pe reţelele sociale, în care l-a jignit din nou pe miliardar.

16 feb. 2021, 13:43
Soţul Serenei Williams îl face praf pe Ion Ţiriac: „E un rasist, sexist şi clovn”
Soţul Serenei Williams îl face praf pe Ion Ţiriac

Soţul Serenei Williams îl face praf pe Ion Ţiriac. „E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac„, a postat Alexis Ohanian, imediat după victoria Serenei Williams în faţa Simonei Halep.

Citeşte şi: CTP după eliminarea Simonei Halep de la AusOpen: „Îmi pare rău că nu a încercat să câștige”

Soţul Serenei Williams îl face praf pe Ion Ţiriac

Nu este prima dată când Alexis Ohanian îi atribuie cuvinte dure la adresa miliardarului român. Însă, totul a plecat de la Ion Ţiriac, care a afirmat: „Din tenisul feminin actual lipsesc personalitățile puternice… Cu tot respectul, dar Serena Williams are 36 de ani și 90 de kilograme. Aș vrea să văd altceva, aș vrea să mai văd o jucătoare precum Steffi Graf. Dacă Serena ar avea puțină decență, s-ar retrage!„.

Soţul campioanei din SUA a reacţionat imediat: „E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac„, a scris pe Twitter Alexis Ohanian, la începutul acestui an.

Ulterior, antreprenorul de 37 de ani a mai postat un mesaj pe reţelele sociale, care s-a dorit a fi umilitor la adresa lui Ion Ţiriac.

A trebuit să-l caut pe Goolge…se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn (n.r. cuvânt reprezentat de două emoticoane)„, a mai postat Ohanian, potrivit Digi Sport.

Citeşte şi: Simona Halep şi Toni Iuruc, moment incredibil la Melbourne. Darren Cahill a izbucnit în râs!

Simona Halep, eliminată de la Australian Open

Simona Halep, favorita numărul doi de la Australian Open, a părăsit competiția de la Antipozi, în faza sferturilor de finală, după ce a fost învinsă de Serena Williams, scor 3-6, 3-6.

Americanca a început mai bine meciul și s-a distanțat rapid la 2-0, însă Simona a revenit și a restabilit echilibrul. Serena Williams a mai reușit un break, iar numărul doi mondial nu a mai avut puterea să revină și a pierdut primul act, scor 3-6.

Setul doi a debutat cu o altă Simona Halep pe teren. Românca a condus cu 2-0 și 3-1, dar a urmat o cădere inexplicabilă, coroborată cu o revenire fantastică a Serenei, care a câștigat cinci game-uri consecutive și și-a adjudecat și actul secund cu același scor, 6-3.

În semifinale, Serena Williams o va întâlni pe Naomi Osaka.