Ilie Năstase, revoltat după editorialul lui CTP despre Maradona. „Vă daţi seama ce o să spună despre mine?”

Ilie Năstase a izbucnit după ce jurnalistul Cristian Tudor Popescu a scris un editorial necruțător despre Diego Maradona, decedat, miercuri, 25 noiembrie, la vârsta de 60 de ani.  

27 nov. 2020, 17:08
Ilie Năstase, revoltat după editorialul lui CTP despre Maradona. „Vă daţi seama ce o să spună despre mine?”

Ilie Năstase a luat foc după ce, într-un editorial, Cristian Tudor Popescu l-a atacat pe Diego Maradona, pe care l-a numit „un personaj dezgustător, alcoolic, drogoman”.

Ilie Năstase, revoltat după editorialul lui CTP

„Este incredibil până unde poate să ajungă acest Cristian Tudor Popescu! Să vorbești în asemenea hal despre Diego Maradona? Nu am cuvinte. El pe toată lumea a jignit, pe toți sportivii noștri mari. Voi vă dați seama ce o să fie la gura lui când voi muri eu? Vă dați seama ce o să spună despre mine?  Că am fost numărul unu în tenis și atât, iar apoi o să îi dea drumul veninului din el asupra mea. Tot se duce și comentează despre tenis, dar ce tenis a jucat el la viața lui? Zice că a fost copil de mingi la nu știu ce meciuri jucate de mine și de Ion Țiriac?”, a spus Năstase pentru ProSport.

Cristian Tudor Popescu, devastator la adresa lui Diego Maradona. „Un personaj dezgustător, alcoolic, drogoman!”

Ilie Năstase a continuat: „Păi, băi, domnul Popescu… Acum te iei și de Maradona? El a scos milioane de oameni pe străzi atunci când juca fotbal, iar acum ai văzut ce este în Argentina și la Napoli? Cum îți permiți să îl faci drogat și alcoolic pe un asemenea titan al sportului? Tot respectul pentru Bjorn Borg, îmi este și prieten, dar eu, John McEnroe, Ivan Lendl, Arthur Ashe, Stan Smith, Jimmy Connors, Becker, Agassi, Federer, Nadal sau Djokovic, noi ce am fost?  Mâine vom afla că și Federer a fost cine știe cum!”.

„Marele ziarist Popescu… și-ar ataca și propria familie!”

„Nu se poate așa ceva, iar lumea îi promovează fabulațiile acestui individ. Cred că și propria familie este în stare să și-o atace. Nu se poate așa ceva. Nu poți să vorbești așa despre Diego Maradona, deși nu este român. Sunt convins că mulți fani ai lui Maradona au fost jigniți de vorbele scoase de Popescu, marele ziarist Popescu… Ce facultate are acest om? Despre ce vorbim!”, a mai spus Ilie Năstase.


loading...