Ilie Năstase şi Brigitte, ceartă în plină stradă, în văzul lumii FOTO

Proaspăt căsătoriţi, Ilie Năstase şi Brigitte, au avut o ceartă în faţa unui magazin din Bucureşti. Şi cu o zi înainte de cununia lor civilă, Ilie şi Brigitte s-au certat în faţa jurnaliştilor.

29 nov. 2013, 09:18

Proaspăt întoşi din luna de miere petrecută la Veneţia Ilie Năstase şi soţia sa au avut prima ceartă în stradă. Totul s-a petrecut în faţa unui magazin din Capitală, potrivit Click.ro.

Citeşte şi Moment hazliu la nunta lui Ilie Năstase. Vezi cum a fost surprins tenismenul în timpul petrecerii VIDEO

Nervoasă că Ilie nu a observat nişte probleme la maşină, Brighitte a început să strige la el, apoi a plecat singură la cumpărături. La plecare, după ce a stat minute bune în frig, Nasty a fost preluat de soţie. Nu este însă prima lor ceartă suprinsă de jurnalişti. Cu o zi înainte de cununia lor civilă cei doi au avut o altercaţie în urma unei glume făcute de fostul tenismen, iar Brigitte a cedat doar când soţul ei i-a cerut iertare în genunchi.

Citeşte şi Ilie Năstase, puţin preocupat de nunta cu Brigitte Sfăt: Nu mi-am comandat niciun costum. Mă însor în chiloţi

Se pare că Ilie Năstase nu este mereu atât de împăciuitor în faţa femeilor. Cu câţiva ani în urmă a avut o altercaţie cu o jurnalistă din Timişoara pe care nu a ezitat să o înjure.