Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt, NUNTA ANULUI 2013. Cei doi au depus actele la Starea Civilă

Ilie Năstase a decis să spună din nou "da" în faţa ofiţerului stării civile şi să-şi oficializeze în sfârşit relaţia cu Brigitte Sfăt. Cununia va avea loc la Timişoara, însă data nu a fost încă stabilită. Cert este că Ilie şi Brigitte au depus actele la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Timişoara.

RomaniaTV.net
28 mai 2013, 11:02
Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt, NUNTA ANULUI 2013. Cei doi au depus actele la Starea Civilă

Pe site-ul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor Timişoara se arată că Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au depus documentele necesare căsătoriei pe data de 24 mai.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt şi-au cumpărat verighetele de la Paris

În anunţ se precizează că dacă cineva se opune căsătoriei celor doi trebuie să precizeze în scris motivele.

Căsătoria poate avea loc în cel puţin zece zile de la depunerea actelor.

Talentul se moşteneşte în familia lui Ilie Năstase. Vezi ce aptitudini au fiicele lui VIDEO

Ilie Năstase va fi mire pentru a patra oară, la vârsta de 66 de ani. El s-a căsătorit prima oară în 1973, cu manechiul Dominique Grazia, o franţuzoaică extrem de frumoasă alături de care a stat timp de 10 ani şi cu care a avut şi primul său copil, Natalie.

În timpul mariajului cu Dominique, Năstase a avut o relaţie clandestină cu celebra Diana Ross, pe care a şi adus-o în România. Idila lor a avut loc în 1977 şi a durat câteva luni, însă nu a fost oficializată niciodată.

A doua soţie a lui Năstase a fost actriţa Alexandra King. Cei doi s-au căsătorit în 1987, însă mariajul nu a durat prea mult. Cei doi nu au avut copii biologici, dar au înfiat un băiat şi o fată, Nicholas şi Charlotte.

Cunoscut drept un mare iubăreţ, Ilie Năstase a reuşit să rămână burlac ani buni, până în 1996, când a cunoscut-o pe Amalia, care avea să fie soţia numărul trei. Nunta a avut loc după opt ani de relaţie, în 2004, iar cei doi au devenit apoi părinţii a două fetiţe. Nici căsătoria numărul trei nu a fost însă cu noroc pentru fostul tenisman, care a divorţat de Amalia în 2010.