Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt sunt, din nou, „la cuţite”

Lucrurile dintre Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt nu mai sunt atât de roz pe cât păreau în urmă cu ceva vreme. Şi asta pentru că, orice ar face cei doi, relaţia lor ajunge să fie tot una tensionată.

17 iun. 2017, 12:47
Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt sunt, din nou, „la cuţite”

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt nici bine nu s-au întors din escapada romantică petrecută pe litoralul Mării Negre că au parte de noi momente tensionate în viaţa de cuplu. Cu toate că bruneta a fost răsfăţată la maximum de soţul ei, tot a găsit un motiv de supărare.

„Sunt certată cu soţul meu. Nu ne vorbim”, a declarat Brigitte Sfăt pentru Spynews.ro.

În încercarea de a afla motivul pentru care vedeta s-a supărat pe soţul ei, reporterii Spynews.ro l-au contactat pe fostul sportiv. În stilul caracteristic şi vizibil deranjat de acest subiect, Ilie Năstase a confirmat spusele şoţiei, dar a fost destul de zgărcit în cuvinte „Da, sunt certat cu soţia. Dar nu o să vă spun motivul. Sunt treburile noastre personale”, a declarat Ilie Năstase.

Citeşte şi Ilie Năstase a făcut-o „urâtă, grasă şi cu fundul mare”. Cum i-a răspuns Brigitte Sfăt FOTO

Brigitte Sfăt a făcut furori în anul 2000, când a fost desemnată Miss Top Model România. Mai mult de atât, ea a pozat pentru Playboy şi era chemată să prezinte mai ales colecţii de lenjerie intimă. La scurt timp, s-a căsătorit cu omul de afaceri timişorean Octavian Sfat, dar acesta a murit în 2002. Brigitte, atunci în vârstă de 25 de ani, a devenit atunci milionară, văduva şi cu un copil. A continuat afacerile soţului sau, dar a intrat şi în atenţia procurorilor, după ce a angajat doi interlopi pentru a-i da o corecţie lui Bogdan Georgiu, managerul unuia dintre cluburile sale, pentru că a furat bani din casieria firmei. După ce a fost agresat, bărbatul a făcut plângere penală, iar Brigitte Sfat a fost condamnată la 3 ani la închisoare cu executare. Din 2010 este căsătorită cu Ilie Năstase, aşa că în prezent se numeşte Brigitte Năstase.