Ilie Năstase, anunţ îngrijorător despre bunul său prieten Ion Ţiriac. „Nu ştiu dacă mai trăieşte atât!”

Ion Țiriac a afirmat recent că ar fi dispus să învestească în Dinamo, în măsura în care Lucescu ar fi la cârma proiectului. Totuși, Ilie Năstase este de părere că acest lucru nu o să se întâmple. Iată care este motivul pentru care și-a format această opinie.

17 feb. 2024, 19:13
Ilie Năstase, anunţ îngrijorător despre bunul său prieten Ion Ţiriac. „Nu ştiu dacă mai trăieşte atât!”
Ilie Năstase spune adevărul despre dorină lui Țiriac de a băga bani în Dinamo: „Nu știu dacă mai trăiește atât”

La începutul lui februarie, Ion Țiriac a captat atenția suporterilor echipei Dinamo când a declarat că este dispus să investească în clubul din Ștefan cel Mare, cu condiția ca Mircea Lucescu să fie coordonatorul proiectului.

Citește și: Scandal de proporții în Superligă! Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a bătut un avocat: „M-a lovit de două ori cu palma peste față, m-a scuipat, mi-a luat ochelarii și mi i-a spart de cap. M-a lovit cu piciorul”

Ulterior, această informație a fost confirmată chiar de către reputatul antrenor, care a afirmat că miliardarul este gata să-și pună resursele în joc atunci când Dinamo va dispune de o bază și un stadion noi.

„Am avut o discuţie cu Ion Ţiriac, ca doi oameni de sport. Nu se pune problema (n.r. să ajungă acum Mircea Lucescu la Dinamo), cât timp Dinamo nu are un stadion e greu pentru cine vrea să investească. Nu ai în ce să investeşti. Trebuie creată o bază, o academie foarte serioasă, reevaluarea zonei. Zona lui Dinamo este foarte accesibilă pentru suporteri, stadionul poate fi foarte folosit. E central!”, a declarat Mircea Lucescu, la Digi Sport.

Un apropiat al lui Ion Țiriac, Ilie Năstase, fostul număr 1 ATP din istorie, a subliniat că omul de afaceri nu se implică în afaceri în care nu este sigur că va obține profit. Din acest motiv, Năstase nu crede că miliardarul va fi dispus să aștepte ani buni pentru a vedea beneficiile investiției pe care o va face la Dinamo.

„Intră Țiriac la Dinamo, dar nu pune niciun ban. Dacă bagă bani, câștigă înainte ceva. Acolo e vorba de performanță la Dinamo, și ea vine în câțiva ani. Și nu știu dacă Țiriac mai trăiește atât la câți ani are”, a declarat Ilie Năstase, la ProSport Live.

Citește și: Cum a reacționat compania dată în judecată de Simona Halep. Românca cere 10 milioane de dolari de la Quantum Nutrition