Ilie Năstase, un tată generos. Ce cadou i-a oferit fiicei sale: „E un om extraordinar!” (FOTO)

Ilie Năstase este un „tată-model", susține una dintre fostele sale soții, Amalia Teodorescu - Năstase.

04 mai 2022, 09:55
Ilie Năstase, un tată generos. Ce cadou i-a oferit fiicei sale: „E un om extraordinar!” (FOTO)

Ilie Năstase

, unul dintre marii rebeli ai sportului, este recunoscut pentru performanțele sale fabuloase în tenis, cât și pentru spiritul aventurier în relațiile amoroase. Fostul număr 1 ATP s-a căsătorit de cinci ori de-a lungul vieții. El a ajuns în atenția presei mondene prin conflictele cu fostele iubiri, dar și prin generozitatea sa față de doamnele și domnișoarele care l-au atras pe „Nasty” ca un magnet.

Fostul campion de la US Open și Roland Garros este darnic atât cu soțiile, cât și cu fiicele sale. Ilie Năstase își răsfață copiii cu cadouri scumpe. De exemplu, marele sportiv le-a cumpărat fetelor din marajul cu Amalia Năstase două apartamente superbe la mare.

Amalia Năstase a povestit că fostul lider mondial face tot posibilul pentru a menține o relație apropiată cu fiicele sale.

„Cine nu e cu Ilie în relații bune?! El e un om extrordinar!”, a declarat Amalia Năstase la Antena Stars. „Iubește fetele, se văd mereu, le-a făcut cadou două apartamente la mare, pe el n-ai cum să te superi vreodată. E un tată extraordinar pentru fete, se iubesc foarte mult”, a mai spus Amalia.

 

Alessia și Amalia Năstase

 

Unde studiază Alessia, una dintre fiicele lui Ilie Năstase

 

Alessia, fiica cea mare a lui Ilie Năstase este pasionată de artă, studentă la o facultate din străinătate, la Paris, bursieră.

„Era într-o dimineață, pe la 8 dimineața. Dormea toată casa. A intrat la mine în cameră urlând și plângând. Am crezut că s-a întâmplat ceva. Mi-a spus: m-au admis la facultate cu bursă!”, a povestit Amalia Năstase la Kanal D.

„După 18 ani de stat și făcut totul în familie, pleci de acasă și te descurci singură. Este fericită că poate să dovedească ce poate ea, că poate să își facă o carieră”, a adăugat fosta parteneră de viață a lui Ilie Năstase.

Ilie Năstase e la cea de-a cincea căsătorie. Prima a fost Dominique Grazia, fotomodel franco-belgian. Căsătoria a durat zece ani, din 1972 până în 1982. În urma acestui mariaj, „Nasty” are o fiică, Nathalie, în vârstă de 45 de ani.

De-a lungul timpului, fostul 1 ATP a fost căsătorit cu Adelaide Alexandra King, Amalia Teodorescu (Năstase), Bridgitte Sfăt și Ioana Simion (n.r. – actuala soție).