EXCLUSIV Ilie Năstase nu e de acord cu livrarea armelor în Ucraina: „Nu este războiul meu, al României. De ce vorbim noi mai mult decât Ungaria?”

Ilie Năstase a declarat, marţi seară, în exclusivitate pentru România Tv, că nu e de acord cu livrarea armelor în Ucraina.

03 mai 2022, 23:10
EXCLUSIV Ilie Năstase nu e de acord cu livrarea armelor în Ucraina: „Nu este războiul meu, al României. De ce vorbim noi mai mult decât Ungaria?”

Ilie Năstase intervine în scandalul privind livrarea armelor în Ucraina. Fostul jucător de tenis este de părere că România nu ar trebui să intervină în războiul dintre Rusia şi Ucraina.

Ilie Năstase: Am dreptul să nu fiu de acord. Nu este războiul meu

Citeşte şi Ilie Năstase, speriat de un posibil război în România: „Mie mi-e frică, plus că nu suntem pregătiţi”

„Eu am un respect mare pentru domnul general, care este informat, dar eu am dreptul sa nu fiu de acord. Nu este războiul meu, al României.

Cineva a spus ca nu e pregătită armata română de război. E pregătită, dar nu pentru un război cu Rusia, ci cu o tara mica.  De ce vorbim noi mai mult decât Ungaria? De ce ne dam noi mari? Acum şase luni Ucraina spunea că nu recunoaște limba romana in rândul românilor din Ucraina. Ştiaţi că a fost împotriva noastră să intrăm în NATO?

Condamn Rusia pentru războiul asta, dar nu sunt de acord ca noi să ne băgăm în faţă acolo, să ne ducem peste băiatul ală, care a fost actor. Suntem şi noi cineva.

Aţi văzut câte miliarde a primit Ucraina? Noi ce am primit de la SUA? Nu am primit nimic. A trebuit sa ne platim si rachetele. Suntem foarte importanţi in NATO, suntem cei mai importanţi după SUA”, a declarat fostul jucător de tenis, la România tv.

Întrebat cum vede poziţia autorităţilor administrative ale tenisului, care au început să prigonească tenismenii ruşi, fostul jucător de tenis a răspuns:”Este o mare greșeală. Nu e vina lor,oamenii nu au nicio vina. Politicienii sunt de vină”.

Citeşte şi Ilie Năstase l-ar vota pe Dan Puric dacă ar candida la Președinția României. „Nu e pro rus, el e mai român şi e credincios!” VIDEO