Ilie Sarbu: Klaus Iohannis face scut in fata lui Aristotel Cancescu

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, afirmă că, în contextul reţinerii liberalului Aristotel Căncescu pentru fapte de corupţie, se poate vedea "politicianismul şi dublul limbaj" al preşedintelui PNL, Klaus Iohannis. 

RomaniaTV.net
07 oct. 2014, 11:23
Ilie Sarbu: Klaus Iohannis face scut in fata lui Aristotel Cancescu

Potrivit unui comunicat de presă, Ilie Sârbu susţine că liderul PNL „face, prin tăcerea sa, scut în faţa lui Aristotel Căncescu”.

„Adevărata faţă a domnului Klaus Werner Iohannis şi a ‘lucrului bine făcut’ se vede în aceste zile, în contextul reţinerii pentru corupţie a liberalului Aristotel Căncescu. Românii pot vedea acum politicianismul şi dublul limbaj al candidatului ACL. În vreme ce vorbeşte despre un preşedinte cinstit, care nu urmăreşte interesele baronilor şi ale găştilor de partid, domnul Iohannis stă la masă cu baronii şi cu corupţia. Procedează exact ca Traian Băsescu, vorbind despre problemele altora, fără a vedea mizeria din propria-i curte”, spune Sârbu.

În opinia sa, Klaus Iohannis are obligaţia să spună românilor dacă este de acord cu comportamentul colegilor săi de partid care au probleme penale.

„Domnul Iohannis trebuie să spună ce are de gând să facă cu oamenii corupţi din ‘echipa sa de profesionişti'”, precizează Ilie Sârbu, potrivit aceleiaşi surse.

Preşedintele CJ Braşov, Aristotel Căncescu, şi Radu Ispas, administrator public CJ Braşov, au fost reţinuţi, luni, de procurorii DNA. Printre acuzaţiile reţinute în cazul lui Aristotel Căncescu se numără abuz în serviciu, luare de mită şi trafic de influenţă în legătură cu atribuirea preferenţială a unor contracte de către CJ.