Ilie Stan atacă Twente: Jucăm ofensiv, n-o să pasăm cu portarul

Antrenorul Stelei spune că publicul de pe Naţional Arena o obligă pe Steaua să fie curajoasă în meciul de joi seara, din Liga Europa.

RomaniaTV.net
15 feb. 2012, 11:39
Ilie Stan atacă Twente: Jucăm ofensiv, n-o să pasăm cu portarul

A mai rămas o singură zi până la meciul Stelei cu Twente, iar antrenorul Ilie Stan a subliniat încă o dată că nu se pune problema amânării jocului cu olandezii.

Gazonul arată bine în acest moment. Nu există varianta amânării meciului. Am reuşit în ultimele zile să avem un teren cât de cât bun, mâine sper să fim la nivelul maxim. Oricum aveam nevoie de antrenamente mai uşoare„, a spus antrenorul Stelei la conferinţa de presa.

Dealtfel, el a subliniat că starea gazonului sau temepratura la ora jocului sunt aspecte secundare. „Nu ne interesează atât de mult starea gazonului sau că e frig. Intri pe teren cu gândul să câştigi. Cu ajutorul publicului putem învinge. Nu se pune problema să jucăm defensiv sau să facem un pas înapoi, spiritul Stelei ne obligă să jucăm pe atac. Nu putem să avem 55.000 de oameni în tribune şi să construim cu portarul, să pasăm cu el„, a mai spus antrenorul Stelei. Referitor la formula de echipă pe care o va trimite în teren în meciul cu Twente, Ilie Stan a anunţat o va definitiva joi. Meciul se va juca pe Naţional Arena, de la ora 22.05.