ILIE VONICA, ultimele clipe ale milionarului înainte de sinucidere. Unde a dat ultimul telefon

Procurorii au reconstituit ultimele clipe din viaţa lui Ilie Vonica, milionarul care s-a aruncat marţi de la etaj.

04 iun. 2014, 11:32
ILIE VONICA, ultimele clipe ale milionarului înainte de sinucidere. Unde a dat ultimul telefon

Telefonul mobil al lui Ilie Vonica este apelat de o persoană din Sibiu, o cunoștință. Cei doi au discutat calm, iar Ilie Vonica a stabilit o întâlnire cu persoana respectivă pentru a doua zi. „Mi-a spus să îl sun miercuri pentru a ne întâlni. «Dacă nu răspund mâine, mai încearcă și joi și ne vom întâlni atunci», mi-a mai spus. O jumătate de oră mai târziu am aflat despre tragedie”, a declarat pentru Turnul Sfatului persoana care se numără printre ultimele care a mai discutat cu Ilie Vonica.

ILIE VONICA va fi înmormântat duminică. Scrisoare CUTREMURĂTOARE de adio

A urmat, tot telefonic, o discuție între Ilie Vonica și un avocat sibian, care refuză să facă orice comentariu pe această temă. Ultimul apel al celui care a fost Ilie Vonica a fost adresat fiicei acestuia. Alarmată în urma discuției, fiica a ajuns prea târziu acasă: echipajul SMURD era deja acolo.

„A vorbit normal”

Persoana care a discutat cu Ilie Vonica spune că tonul acestuia nu era cu nimic diferit față de cel cunoscut. „I-am propus să ne întâlnim pentru un proiect comun. «Acum sunt acasă, nu pot, am niște treabă», mi-a spus propunându-mi să ne întâlnim în cursul zilei următoare. Vorbea absolut normal, nu lăsa impresia unui om care avea astfel de gânduri. E tragic ceea ce s-a întâmplat și ar trebui să fim mai înțelegători. Mulți purtăm o parte din vina acestei tragedii”, a mai declarat persoana cu care Ilie Vonica a discutat.

„Avea nevoie de sprijin”

Turnul Sfatului a aflat și de o discuție pe care Ilie Vonica a purtat-o în cursul zilei de sâmbătă seara, cu o fostă vecină care i-a rămas prietenă. „M-a sunat spunându-mi că are nevoie de sprijin. Avea nevoie să vorbească, să discute cu cineva. L-am încurajat, dar nimic din ceea ce am discutat nu m-a lăsat să înțeleg faptul că avea astfel de gânduri, de sinucidere. «Ai grijă, că și pereții au ochi», mi-a mai spus”, este o parte din discuția telefonică, redată de cea pe care Ilie Vonica a sunat-o acum câteva seri.

ILIE VONICA s-a sinucis: Cine este milionarul care s-a aruncat de la etaj

Sicriul cu cel care a fost dr. Ilie Vonica va fi depus în cursul zilei de azi la capela Bisericii din groapă. Zona este deja împânzită de jurnaliști, iar intrarea în micul cimitir este păzită de bodyguarzi.