Iliescu anunţă pe blog că se simte bine

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a scris, pe blog, că se simte bine şi le mulţumeşte tuturor celor care i-a transmis urări de sănătate.

RomaniaTV.net
25 nov. 2011, 16:43
Iliescu anunţă pe blog că se simte bine

„Sincere mulţumiri tuturor acelora care mi-au adresat urări de sănătate. Mă simt bine, mi-am reluat programul de activiăţi, iar mâine, sâmbătă 26 noiembrie, voi fi prezent la tradiţionalul târg de carte Gaudeamus, cu începere de la ora 11.45 la standul Editurii Tehnice. Vor urma Litera, Semne, s.a”, scrie Iliescu.

Ion Iliescu a fost internat, de miercuri după-amiază până joi, la Spitalul Elias din Capitală, unde i-au fost făcute analize, medicii constatând că nu are probleme majore de sănătate.

Ion Iliescu a participat, marţi, la şedinţa CExN al PSD, unde s-a decis excluderea lui Mircea Geoană din partid. Potrivit unor surse, în cadrul şedinţei liderii PSD au avut schimburi de replici dure, protagonişti fiind inclusiv Ion Iliescu şi Mircea Geoană.

După şedinţă, Mircea Geoană a declarat că Ion Iliescu este „piaza rea” a partidului, că formaţiunrea nu va putea fi reformată câtă vreme fostul preşedinte al PSD va avea influenţă în partid. Geoană a mai vorbit despre „ranchiuna” pe care Ion Iliescu o are faţă de orice lider al PSD. La rândul său, Ion Iliescu l-a acuzat pe Geoană de „obrăznicie”.

Ion Iliescu a fost operat, în mai 2005, atunci fiindu-i montate stenturi, după ce avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi şi a unei cardiopatii ischemice cunoscute. Intervenţia a fost realizată în 18 mai 2005, iar Iliescu a rămas atunci în spital până aproape de sfârşitul lunii, din cauza unor dureri în piept, apărute la câteva zile după montarea stenturilor.

Totodată, în 1994, Ion Iliescu a fost operat de colecist, la Spitalul Elias.