Iliescu, despre Becali: Nu vreau să intru în asemenea discuţii

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat că nu mai participă la activitatea curentă a partidului. 

RomaniaTV.net
23 oct. 2012, 17:31
Iliescu, despre Becali: Nu vreau să intru în asemenea discuţii
Întrebat ce părere are despre candidatura lui George Becali pe listele USL, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marţi,  că nu vrea să intre în asemenea discuţii, el apreciind însă că este foarte importantă calitatea candidaţilor cu care PSD şi USL se prezintă în faţa alegătorilor.
 
„Nu vreau să intru în asemena discuţii. Nu mă ocup de problemele concrete, curente, ale activităţii”, a spus Iliescu, potrivit Mediafax.
 
Întrebat dacă are un sfat pentru Victor Ponta pentru aceste alegeri, fostul lider al social-democraţilor a precizat: „În general, pentru PSD şi pentru USL: e foarte importantă calitatea candidaţilor cu care te prezinţi în faţa cetăţenilor şi apoi campania electorală, discuţia directă cu alegătorii, cu cetăţenii. Candidaţii trebuie să fie nişte oameni care să penetreze în stratul social, să aibă dialog cu cetăţenii. Asta e fundamental”.
 
Iliescu a mai spus că USL va câştiga circa 60% din voturile la algerile parlamentare. „Mi-e greu să fac o apreciere generală. În principiu, cred, judecând starea de spirit generală, că USL are toate şansele să întrunească vreo 60%. Dar astea sunt aprecieri generale, globale. Eu nu prea sunt în cursul treburilor curente, nu mai particip la activitatea curentă, e numai ce percep”, a spus Iliescu.
 
Consiliul Naţional Executiv al PNL a validat, vineri, candidatura lui George Becali din partea formaţiunii pentru un colegiu de deputat în Sectorul 6 din Capitală.