Iliescu despre o nouă suspendare a lui Băsescu: Mă lasă rece. Nu ştiu de ce se tot bagă Voiculescu

Ion Iliescu crede că discuţia despre o nouă suspendare a lui Traian Băsescu este lipsită de sens. Fostul şef al statului a declarat pentru ziare.com că respectiva idee lansată de către Dan Voiculescu îl "lasă rece", adăugând că preşedintele fondator al PC nu ar trebui "să se tot bage în asemenea chestiuni".

RomaniaTV.net
30 aug. 2012, 14:59
Iliescu despre o nouă suspendare a lui Băsescu: Mă lasă rece. Nu ştiu de ce se tot bagă Voiculescu

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, crede că nu işi are rost discuţia despre o noua suspendare a lui Traian Băsescu, generată de liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, cel care a spus că o asemenea operaţiune ar putea avea loc în octombrie sau noiembrie anul acesta.

„Mă lasă rece, nu ştiu de ce se tot bagă Voiculescu în asemenea chestiuni”, a declarat fostul şef de stat pentru Ziare.com. „Nu vreau să fac alte comentarii pe această temă”, a adăugat Iliescu.

Ion Iliescu e de părere că Traian Băsescu nu mai poate avea aceeaşi influenţă, dar speră că se va comporta mai moderat după revenirea la Cotroceni.

„Sper că a învăţat ceva din acest lucru, ar trebui să manifeste prudenţă”, a mai opinat fostul preşedinte.

Iliescu nu a dorit să ducă mai departe discuţia asupra îndemnului pe care îl făcuse Parlamentului, de a valida referendumul de demitere a lui Traian Basescu, în ciuda deciziei Curţii Constituţionale.